Trouwen bij Dennis de Bruijn Music « Huwelijk

Dennis de Bruijn Music

Oranje Nassaustraat 39
3405 XJ Benschop

06 23920496
info@dennisdebruijn.nl
www.dennisdebruijn.nl

Dennis de Bruijn, een allround pianist voor jullie bruiloft

Wat leuk dat je deze pagina hebt gevonden, en welkom! Je hebt het genoegen met Dennis de Bruijn, een bevlogen en gepassioneerde pianist met al wat mooie jaren ervaring.pianist huwelijk

Al ruim 10 jaar mag ik muziek verzorgen bij verschillende gelegenheden waaronder het vieren van de liefde. Jaarlijks reis ik met mijn piano dan ook heel wat af voor optredens & concerten en speel ik zo’n 40 bruiloften per jaar. Zo mag ik een muzikale omlijsting zijn bij een ceremonie, toast, diner, receptie of feest. Eigenlijk kan alles.

Misschien heb jij of hebben jullie al duidelijk zicht op een bepaalde muzikale richting qua genre, liedkeuze of sfeer. Het kan natuurlijk zo zijn dat jullie puur achtergrondklanken willen, of dat jullie het groter voor jullie zien met meerdere muzikanten, misschien wel een zangeres of zelfs een volledige band. Er is veel mogelijk en samen met jullie kijk ik graag naar hoe het ideale plaatje haalbaar is en wat bij de sfeer en setting past.pianist bruiloft

Zoals al eerder genoemd is jullie liedkeuze erg belangrijk. Tenslotte vertaal en vertel ik jullie verhaal door de muziek heen en speel ik graag jullie favoriete nummers. Mooi, ontroerend en misschien wel met een grappig verhaal erin verwerkt die alleen jullie of jullie naasten weten. Mochten jullie er niet uitkomen dan denk ik graag met jullie mee.

Ik zie er ontzettend naar uit om jullie verhaal en jullie dag een stukje mooier te maken met muzikale invulling. Om in contact te komen om jullie en jullie verhaal beter te leren kennen en te horen wat jullie wensen en ideeën zijn zodat we samen tot een mooi plan kunnen komen.

Wil je meer over mij weten of over mijn muzikale reis of heb je andere vragen? Laat het me weten en wie weet tot snel!

Met warme groet,
Dennis de Bruijn

"Dennis heeft onze bruiloft met zijn prachtige pianospel tot een onvergetelijke ervaring gemaakt. Al bij het eerste contact voelde het goed. Dennis reageert snel, denkt mee en voelt goed aan wat de wensen zijn".

Gerelateerde artikelen

Een magisch einde aan je bruiloft

18 februari: WeddingFair Utrecht

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Trouwen in Utrecht

Gerelateerde bedrijven