Trouwen bij Annemiek Drenth « Huwelijk

Annemiek Drenth

Middenhaag 35
7815 LB Emmen

06 15333346
info@annemiekdrenthe.nl
www.annemiekdrenth.nl

Muziek op jullie trouwdag

Wat als jong meisje begon; de liefde voor zingen en muziek, heeft zich op latere leeftijd ontvouwen in een sterke rode draad die door mijn leven loopt en de diensten die ik hiermee aanbied.

Door livemuziek in te zetten ben je verzekerd van een hoop gezelligheid, verbinding en interactie met de gasten. Livemuziek brengt plezier, diepgang, troost en emotie. Het mooie aan livemuziek is dat je er alle kanten mee op kunt, op maat gezongen, naar jullie wensen. Oneindig spelend met klanken, melodieën en tekst.Annemiek Drenth zangeres

Een mooi voorbeeldje van wat je met livemuziek allemaal kunt, is het aaneensluiten van verschillende nummers. Een mooie overgang zonder break; je kunt je voorstellen dat dit voor de luisteraars een totale verrassing zal zijn. Ook een uptempo nummer omzetten naar een mooie, lieve ballade zijn veelvoorkomende mogelijkheden.

Muziek is emotie en deze emotie overbrengen is bijzonder en intiem

Zorgvuldige, persoonlijke, zelf uitgekozen muziek. Jullie liefdesliedjes, live ten gehore gebracht tijdens de ceremonie. Spelend en dansend met de gesproken woorden van jullie trouwambtenaar of ceremoniespreker, geven wij graag kleur aan dit speciale moment. Het hart van jullie grote dag, de ceremonie.   

Een leuk extraatje is dat wij ook de mogelijkheid bieden om na de ceremonie te blijven voor het maken van subtiele achtergrondmuziek. Hierdoor vallen er geen stiltes wanneer jullie omringd worden door felicitaties en zullen jullie verzekerd zijn van een feestelijke overgang naar het avondprogramma. Mochten jullie het nou helemaal geweldig vinden, dan bieden wij de mogelijkheid om ook in de avond te blijven voor het verzorgen van muziek, danwel met uitbreiding van verschillende muzikanten.Annemiek Drenth live muziek

Al enige jaren ben ik samen met een topteam aan muzikanten actief als zangeres. We hebben voor verschillende, mooie, uiteenlopende gelegenheden de muzikale omlijsting in mogen vullen en hier ben ik nog iedere dag dankbaar voor.

Dankbaar voor dit ingeslagen pad, mijn passie, mijn leven en altijd fijn om een op deze manier een stukje van mij aan jullie te geven!

Het lijkt ons enorm leuk als we aanwezig mogen zijn tijdens jullie bruiloft, we zingen graag jullie mooiste liedjes, op deze onvergetelijke dag.

Liefs Annemiek

Gerelateerde artikelen

Een magisch einde aan je bruiloft

Trouwen in Drenthe

Vermaak tijdens jullie bruiloft

Photobooth huren voor jullie bruiloft

Gerelateerde bedrijven