Trouwen bij Agi Bodewes Fotografie « Huwelijk

Agi Bodewes Fotografie

Contrabaserf 20
3822 CC Amersfoort

06 31577355
agi@agibodewes.nl
www.agibodewes.nl

Trouwreportage met authentieke beelden

Jullie trouwdag is een dag om voor altijd te koesteren en om van te blijven genieten. Ik wil de dag op een frisse, journalistieke manier vastleggen, zodat de foto’s later het hele verhaal trouw weergeven, vol met emoties, aandacht aan zowel de stille als de hilarische momenten waar jullie zelf of jullie dierbaren centraal staan.

Ik leg de focus op authentieke beelden, en vooral op dingen die jullie bruiloft ècht jullie bruiloft maken. Ik geloof dat elk bruidspaar en bruiloft wel anders en uniek zijn, en mijn taak is juist dit unieke verhaal te pakken en mooi vast te leggen.
Agi Bodewes Fotografie

Persoonlijke fotografie

Om dit mogelijk te maken wil ik jullie vooraf een klein beetje leren kennen, tijdens een persoonlijk afspraakje even van jullie horen wat jullie verhaal bijzonder maakt, wat jullie drijft, en wat voor foto’s jullie het meest aanspreken en meest bij jullie passen. Op de dag zelf kan ik dan helemaal onopvallend werken, want ik geloof dat de mooiste plaatjes ontstaan wanneer je de camera helemaal kunt vergeten. Een weggepinkte traan van een ontroerde vader en de trotse blik van de oudste broer worden allemaal stiekem mooi vastgelegd net als de dikke pret van je vrienden.

Ervaren bruidsfotograaf

Naast al die de “zachte” criteria van unieke, persoonlijke en authentieke fotografie vind ik het net zo belangrijk dat jullie bruiloft maar een keer gebeurt, waar professionaliteit in fotografie een hele grote rol moet spelen.
Agi Bodewes Fotografie

Daarom wil ik jullie er ook van verzekeren dat jullie in mij een ervaren fotograaf treffen die haar eerste bruiloft 8 jaar geleden heeft vastgelegd, die zich verplicht voelt om op professionele gebieden continu te ontwikkelen en uit te dagen, en uitsluitend met professionele en betrouwbare apparatuur werkt. Indien gewenst, fotografeer ik jullie bruiloft met een tweede vakfotograaf.

Zullen we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Jullie kunnen me bereiken via mijn website: www.agibodewes.nl of via de mail: agi@agibodewes.nl.

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

18 februari: WeddingFair Utrecht

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Trouwen in Utrecht

Gerelateerde bedrijven