Trouwen bij Jeroen Savelkouls Fotografie « Huwelijk

Jeroen Savelkouls Fotografie

St. Stephanusstraat 126
6512 HX Nijmegen

06 47678740
jeroen@jeroensavelkouls.nl
www.jeroensavelkouls.nl

Echte momenten natuurlijk vastgelegd

Kleurrijke foto’s van echte momenten, dat is kort samengevat wat jullie van mij kunnen verwachten. Mijn doel is om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie bruiloft te maken, waarbij ik vooral vastleg wat er spontaan gebeurt. Dat betekent dat ik niets regisseer of in scene zet.
Jeroen Savelkouls Fotografie uit Nijmegen

Ik wil graag dat mijn foto’s jullie helpen herinneren aan hoe jullie je die dag voelden en niet aan wat ik jullie vroeg om te doen. De foto’s die jullie van mij ontvangen zijn dan ook nagenoeg allemaal van ‘echte’ momenten. Alleen tijdens de bruidsreportage en de groepsfoto’s geef ik aanwijzingen, maar ook dan houden we het zo spontaan mogelijk.

Blijvende herinnering zonder filters

Jullie trouwfoto’s zijn natuurlijk, kleurrijk en contrastrijk. Ik besteed veel tijd en zorg aan de nabewerking om ervoor te zorgen dat het eindresultaat eruit ziet zoals jullie het je herinneren. Ik pas kleuren dus niet aan, en gebruik ook geen pastel- of bruinachtige filters. Het zorgvuldig uitgekozen blauwe pak blijft een blauw pak.
Jeroen Savelkouls Fotografie uit Nijmegen

Inbegrepen in elk fotografiepakket is een gratis trouwalbum van 20 bij 15 centimeter met linnen cover en 24 stevige pagina’s fotopapier. Willen jullie liever een groter en luxer trouwalbum? Dan kan dat natuurlijk ook. Tijdens het kennismakingsgesprek laat ik jullie graag een aantal voorbeelden zien, of ik stuur jullie mijn albumbrochure toe. Het trouwalbum kan zowel voorafgaand aan de bruiloft als daarna worden besteld. De samenstelling doen we samen.

Stuur me een berichtje om te checken of jullie trouwdatum nog vrij is en dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Je kunt me ook volgen op Instagram en Facebook.

Gerelateerde artikelen

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwfoto's met een knipoog

Gerelateerde bedrijven