Trouwen bij Lindafoto.nl « Huwelijk

Lindafoto.nl

it Roer 4
9001 MB Grou

06 21574885
grou@lindafoto.nl
www.lindafoto.nl

Wat geweldig, jullie gaan trouwen!

Nu wil je natuurlijk graag dat die 'mooiste dag van je leven' ook écht de mooiste dag van jullie leven wordt. Dat je de hele dag nergens omkijken naar hebt, alles perfect geregeld is en je alleen maar hoeft te genieten. Ik zou niets liever willen dan deel uit maken van deze mooie dag als jullie bruidsfotograaf.

Trouwfotograaf Friesland

Of je nu groots trouwt of klein, alleen een reportage wilt of je bruiloft van A tot Z wilt laten vastleggen en of je slechts één fantastische foto voor aan de muur wilt of liever een compleet trouwalbum: Ik help jullie hier graag bij.

Zo weet je zeker dat je nadien een schitterende herinnering hebt aan jullie dag. Een herinnering vastgelegd op beeld, die je in de gelegenheid stelt om nog voor de rest van je leven naar jullie dag terug te kijken. En dat zonder dat je op de dag zelf zorgen hoeft te maken of de fotografie wel in goede handen is. Want daar ben ik voor als jullie trouwfotograaf.

Trouwfotograaf Friesland Linda Foto

Mijn naam is Linda, ik ben een trouwfotograaf met liefde voor emoties, natuurlijk licht en mooie details. Als fotograaf heb ik de voorkeur voor pure, natuurlijke en ontspannen beelden. Ik hou van de échte, spontane momenten, de momenten waar de liefde voor elkaar overduidelijk is en dat het plezier en genieten zichtbaar is!

Spreekt mijn werkwijze en stijl jullie aan, wil je meer weten of kennismaken? Ik kan vrijblijvend bij jullie langskomen om samen jullie wensen en verwachtingen door te nemen.

Groetjes Linda

"Wat een mooie foto's, professionele fotograaf en heel plezierig in contact! Een aanrader als je iemand zoekt."

Gerelateerde artikelen

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwen in Friesland

Gerelateerde bedrijven