Trouwen bij Lumi Fotografie « Huwelijk

Lumi Fotografie

De Ruijterstraat 6
2231 RV Rijnsburg

06 13037871
info@lumifotografie.nl
www.lumifotografie.nl

Echte momenten, liefde en avontuur

Houden jullie van een mix van ongedwongen momenten in combinatie met emoties vangen, oog voor details en creatieve shots? Als visuele storyteller leg ik kleine en grote momenten uit het leven vast en zet daarmee de tijd heel even stil.
Trouwfotograaf Rijnsburg Lumi Fotografie

Mijn naam is Rianne Hogewoning, het gezicht achter Lumi fotografie. Na het volgen van de Fotovakschool heb ik van mijn grote passie mijn werk kunnen maken. Elke dag mag ik doen wat ik het liefste doe: mooie momenten vastleggen op een ontspannen, leuke, (te) gekke en creatieve manier. 

Gewaardeerd trouwfotograaf

In 2015 ben ik mij gaan specialiseren in huwelijksfotografie. Sindsdien heb ik diverse internationale awards mogen winnen. Hier ben ik enorm trots op, maar de mooiste waardering komt nog altijd van de bruidsparen zelf. Dat zij blij zijn met mijn foto’s en dat ik hun liefdesverhaal heb mogen vangen.
Trouwfotograaf Rijnsburg Lumi Fotografie

Unieke bruidsreportage

Met de mooiste composities en licht en met oog voor details, leg ik op een creatieve manier jullie avontuur vast. Na vele jaren ervaring benader ik nog steeds iedere bruiloft alsof ik het voor het eerst doe: met gezonde spanning en met heel veel enthousiasme. Zo krijg je geen standaardwerkje, maar een unieke reportage waar de emotie en het plezier vanaf spat. 

Lijkt dit jullie wat of willen jullie meer weten, neem dan een kijkje op mijn website en wie weet leg ik ook jullie verhaal vast.

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Alles over het trouwalbum

Trouwfoto's met een knipoog

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2022

Gerelateerde bedrijven