Trouwen bij Miriam Schouten Fotografie « Huwelijk

Miriam Schouten Fotografie

De Frankenthaler 36
2291 JE Wateringen

06 40384994
info@miriamschouten.nl
www.miriamschouten.nl

Jullie bruiloft fantastisch laten vastleggen?

Houden jullie van journalistieke fotografie? Dan ben ik de trouwfotograaf die jullie zoeken. Ik ben Miriam Schouten, een award winnend trouwfotograaf. Ik weet jullie bruiloft fantastisch vast te leggen. Hiermee krijgen jullie een herinnering om nooit te vergeten. 

Een belevenis voor het leven!

Vanuit mijn point of view fotografeer ik jullie bruiloft zoals het echt is. Met liefde voor echte momenten. Op een ongedwongen en spontane wijze het verhaal vertellen zonder enige regie. Met als resultaat een fotoreportage met beelden die het verhaal vertelt vol met kleine, bijzondere, grappige en pure emotionele momenten en met oog voor detail. Een weerspiegeling van jullie, hoe jullie trouwdag echt was. Zo willen jullie die dag toch voor altijd herinneren.
Bruidsfotograaf Miriam Schouten uit Wateringen

Helemaal jezelf kunnen zijn

Een wederzijdse click tussen het bruidspaar en mij als trouwfotograaf vind ik belangrijk. Een bruiloft is tenslotte een grote gebeurtenis in jullie leven. Een geweldige dag die jullie het liefst nooit willen vergeten. Als trouwfotograaf ben ik overal bij aanwezig. Bij de meest intieme, emotionele, grappige, mooie, of juist de niet charmante momenten. Dan is jezelf op je gemak en comfortabel voelen erg belangrijk. 100% jezelf kunnen zijn. Met een wederzijdse click kunnen jullie optimaal genieten van jullie grote dag. En ik zorg dat jullie verhaal vertelt wordt precies zoals jullie zijn. De sfeer en momenten vangen die je voelt wanneer je de beelden terugkijkt.
Bruidsfotograaf Miriam Schouten uit Wateringen

Nieuwsgierig geworden en benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Neem gerust contact met mij op via mijn website of via WhatsApp. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en meer over jullie bruiloft te horen.

Liefs, Miriam

Gerelateerde artikelen

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Alles over het trouwalbum

Gerelateerde bedrijven