Trouwen bij Sanne Schell Fotografie « Huwelijk

Sanne Schell Fotografie

Lage Lei 13
5944 CN Arcen

06 19649721
info@sanneschellfotografie.nl
www.sanneschellfotografie.nl

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

“Mijn doel als bruidsfotograaf is om onzichtbaar te zijn op momenten als het moet, en te sturen op het moment als jullie daar behoefte aan hebben…”

Ik fotografeer jullie bruiloft met veel passie, oog voor detail, onzichtbaar in reportagestijl. Dat wil zeggen dat ik voornamelijk werkzaam ben op de achtergrond. Jullie zullen als bruidspaar bijna vergeten dat ik aanwezig ben.
Sanne Schell Fotografie uit Arcen

Ik leg vast wat er op dát moment gebeurd: de zenuwen van de bruid, de first look, de traan van moeder en de snottebel van het bruidsmeisje. De traditionele momenten, maar ook de gebeurtenissen die niet helemaal gaan zoals verwacht.

Ook de bruidsreportage verloopt zo ontspannen en spontaan mogelijk. Vinden jullie jezelf niet zo fotogeniek? Willen jullie niet geforceerd lachen en poseren? Geen paniek! Daar hou ik zelf namelijk ook helemaal niet van. Door middel van mijn ervaring, tips, tricks en een flinke doses humor kan ik jullie garanderen dat jullie foto's prachtig en ongedwongen zullen zijn.
Sanne Schell Fotografie uit Arcen

“Foto’s zorgen ervoor dat je kunt terugkijken op de bruiloft, alsof je er weer bij bent”.

Bruidsparen waarvan ik in het verleden de bruiloft heb mogen vastleggen omschrijven mij als creatief, aandacht voor detail, professioneel, vriendelijk en iemand moet een goede dosis humor. Ik ben vanaf het begin betrokken bij jullie dag en denk graag met jullie mee om de dag onvergetelijk te maken.
Sanne Schell Fotografie uit Arcen

Een trouwalbum zit inbegrepen in elk pakket wat ik aanbied.

Jullie kunnen bij mij kiezen uit verschillende pakketten; de hele dag aanwezig met second shooter, of een paar uren afnemen, dat kan allemaal. Ik licht graag de mogelijkheden toe tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn studio te Arcen.

Kijk op www.sanneschelltrouwfotografie.nl voor alle informatie.

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

3 maart: Destination Limburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Alles over het trouwalbum

Gerelateerde bedrijven