Trouwen bij d-eYe Photography « Huwelijk

d-eYe Photography

Hoofdweg 77
7371 AG Loenen

06 48344709
info@d-eye.nl
www.d-eye.nl

WEDDINGS ...ik ben er dol op!

Hi, ik ben Daniella, Fotograaf en eigenaar van d-eYe photography. Meestal verstopt achter mijn camera waar ik volledig in mijn rol ben als fotograaf om prachtige verhalen vast te leggen. Want dat is wat ik het liefste doe.

En jullie hebben vast trouwplannen? Wat super leuk! Heerlijk weg zwijmelen op de bank, dagdromen over de grote dag, internet afstruinen voor inspiratie. Alleen de voorbereidingen zijn al leuk. Maar er moeten natuurlijk ook keuzes gemaakt worden en zo ook het vinden van een goede fotograaf. Bruidsfotograaf Apeldoorn

Houden jullie van spontaan, niet van die super geposeerde statieportretten, gewoon lekker jezelf zijn in een ongedwongen en relaxte sfeer, dan ben ik misschien wel diegene die jullie zoeken. JUST THE WAY YOU ARE! Het is zo mooi om twee mensen die gek op elkaar zijn, te mogen fotograferen. Herinneringen maken en deze vastleggen voor altijd.

Hoe ik werk?

Ik hou niet altijd van die standaard plaatjes, het moet uniek zijn en vooral bij jullie passen. Daarom vind ik het ook heel belangrijk om van te voren goed naar jullie wensen te luisteren zodat we samen een reportage maken die jullie graag willen.

Ik registreer alle prachtige momenten van die dag, de details, de emoties en alle naasten om jullie heen. Het enige moment waarin ik jullie een beetje probeer te sturen zal zijn tijdens de fotosessie van jullie samen. Mijn stijl: ontspannen, spontaan met natuurlijk een vleugje romantiek en af en toe een beetje gek mag ook, leuk juist!!

De reportage moet jullie verhaal vertellen

Kom gewoon een keer gezellig en uiteraard geheel vrijblijvend bij mijn langs in de studio dan kan ik jullie de mogelijkheden laten zien en kunnen we samen brainstormen over jullie dag en reportage. De koffie/thee en de demo-albums liggen voor jullie klaar… (bel wel even van te voren, want ik werk ook veel op locatie en ben niet altijd aanwezig in mijn studio).

Gerelateerde artikelen

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Alles over het trouwalbum

Trouwfoto's met een knipoog

Gerelateerde bedrijven