Trouwen bij d-eYe Photography « Huwelijk

d-eYe Photography

Hoofdweg 77
7371 AG Loenen

06 48344709
info@d-eye.nl
www.d-eye.nl

WEDDINGS ...ik ben er dol op!

Ik ben Daniëlla, een enthousiaste, creatieve & dynamische meid. Ik werk al bijna 18 jaar als fotografe en ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. En jullie hebben vast trouwplannen!

Wat super leuk! Heerlijk weg zwijmelen op de bank, dagdromen over de grote dag, internet afstruinen voor inspiratie. Alleen de voorbereidingen zijn al leuk. Maar er moeten natuurlijk ook keuzes gemaakt worden en zo ook het vinden van een goede fotograaf. Houden jullie van spontaan, niet van die super geposeerde statieportretten, gewoon lekker jezelf zijn in een ongedwongen en relaxte sfeer, dan ben ik misschien wel diegene die jullie zoeken. JUST THE WAY YOU ARE!
Bruidsfotograaf Apeldoorn

Hoe ik werk?

Ik hou niet altijd van die standaard plaatjes, het moet uniek zijn en vooral bij jullie passen. Daarom vind ik het ook heel belangrijk om van te voren goed naar jullie wensen te luisteren zodat we samen een reportage maken die jullie graag willen.

Ik registreer alle prachtige momenten van die dag, de details, de emoties en alle naasten om jullie heen. Het enige moment waarin ik jullie een beetje probeer te sturen zal zijn tijdens de fotosessie van jullie samen. Mijn stijl: ontspannen, spontaan met natuurlijk een vleugje romantiek en af en toe een beetje gek mag ook, leuk juist!!

Kom gewoon een keer gezellig en uiteraard geheel vrijblijvend bij mijn langs in de studio dan kan ik jullie de mogelijkheden laten zien en kunnen we samen brainstormen over jullie dag en reportage. De koffie/thee en de demo-albums liggen voor jullie klaar….(bel wel even van te voren, want ik werk ook veel op locatie en ben niet altijd aanwezig in mijn studio).

Gerelateerde artikelen

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_bruidsbeurs_nederland

7 september: Bruidsbeurs Barneveld

Large_trouwfoto_instagram

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Large_bruidsjournalist

De Bruidsjournalist schrijft jullie eigen bruidsverhaal!

Gerelateerde bedrijven