Trouwen bij Bruidsmomenten.nl « Huwelijk

Bruidsmomenten.nl

Ytsjesan 44
8939 DH Leeuwarden

06 15085166
info@bruidsmomenten.nl
www.bruidsmomenten.nl

Bruidsmomenten.nl

Willen jullie je trouwdag op een ongedwongen en relaxte manier vast gelegd hebben? En wil je niet constant poseren? Chiel Hoekstra legt jullie grote dag graag vast zoals deze echt is. Kijken in de camera is een no go😉  Tenzij Chiel het (af en toe) vraagt.

Het draait voor hem om jullie liefde voor elkaar en de emoties van jullie en je gasten. Hij heeft oog voor unieke momenten en emoties en weet deze te bundelen tot een trouwreportage die het verhaal van jullie dag verteld. Zo kunnen jullie je dag samen of met vrienden en familie nog eens herbeleven wanneer je dat wilt.
Bruidsmomenten by Chiel Hoekstra Fotografie

Ieder bruidspaar is anders en ieder huwelijk is anders

Om kennis te maken en jullie wensen door te spreken komt Chiel altijd eerst bij jullie langs om geheel vrijblijvend kennis te maken, te vertellen over zijn werkwijze en om meer foto’s te laten zien. Na dit gesprek zal hij een passende offerte op maat maken. Als uitgangspunt voor deze offerte werkt Chiel met een drietal bruidspakketten. Deze zijn terug te vinden op zijn website.

En oh ja … Chiel levert altijd een gratis fotoalbum mee😁

Pré weddingshoot

Om echt een goede indruk van zijn werkwijze te krijgen is het ook mogelijk om eerst pré weddingshoot af te spreken. Tijdens deze loveshoot van ongeveer 1,5 uur kunnen jullie goed kennismaken, daarbij levert het mooie foto’s op voor bijvoorbeeld jullie uitnodiging. Deze pré weddingshoot kost € 149,- maar kiezen jullie ervoor om ook jullie bruiloft door Chiel vast te laten leggen dan krijg je deze kosten in mindering gebracht op de trouwreportage.

Naast albums biedt Chiel ook de mogelijk om bijvoorbeeld wand afdrukken, bedankkaartjes of ander drukwerk te bestellen. Mogelijk te over dus. Enthousiast? En meer weten? Plan dan snel een vrijblijvende afspraak ter kennismaking via de website of via 06 15085166 (Whatsapp of telefonisch).

Gerelateerde artikelen

Large_trouwfoto_dzidrafotografie_maastricht

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_trouwfoto_instagram

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Large_huwelijkfriesland_2020_bruidsmagazine

Trouwen in Friesland

Gerelateerde bedrijven