Trouwen bij Holie Fotografie « Huwelijk

Holie Fotografie

Doornenburg 43
3772 ZP Barneveld

06 55191068
lieke@holiefotografie.nl
www.holiefotografie.nl

Jullie verhaal tijdloos vastgelegd

Wat leuk dat jullie hier zijn! Jullie willen jullie liefde gaan vieren! Een dag om voor altijd te herinneren. En die wil je natuurlijk tot in detail vastgelegd hebben!  Ik doe dat heel graag. Mijn stijl kenmerkt zich door tijdloos en warm te zijn, ik maak beelden die 10, 30 of 60 jaar later nog veel meer waard zijn.
Holie Fotografie uit Barneveld

Als mens ben ik betrokken en enthousiast en vind ik een wederzijdse klik heel belangrijk. Ik geniet van verbinding en connectie, tussen jullie, tussen jullie gasten en tussen ons. Veel van mijn bruidsparen geven aan mij terug dat het op de foto gaan geen dagelijkste kost is, maar dat het toch ontspannen en relaxed voelde en dat juist de loveshoot een heerlijk moment samen was. 

Ik ben gedurende de dag zoveel mogelijk onzichtbaar en ga voor èchte, niet geposeerde beelden. Behalve tijdens de loveshoot, want als je er op je allermooist uitziet voor je grote liefde wil je dat natuurlijk ook goed hebben vast gelegd.
Holie Fotografie uit Barneveld

Wat kan je verwachten

Ik plan eerst heel graag een kennismakingsgesprek. Ik ben benieuwd naar jullie en naar jullie liefdesverhaal. Ik hou van de mooie verhalen en ben altijd heel benieuwd naar het aanzoek. Ik steek veel tijd in het leren kennen van jullie persoonlijkheden en jullie mogen natuurlijk ook alles aan mij vragen. Ik heb een open persoonlijkheid, ben enthousiast en gevoelig en ben niet bang voor een stukje kwetsbaarheid. In een gesprek over koetjes en kalfjes ben ik dan weer niet zo goed.
Holie Fotografie uit Barneveld

Tijdens dit gesprek zullen we het hebben over jullie globale dagplanning en nadat jullie naar huis gaan stuur ik jullie een offerte. Voor mij is verbinding en een klik het allerbelangrijkste dus pas dan besluiten jullie of we een match zijn.

Enthousiast geworden? Vraag mijn magazine aan of plan een bakje koffie! Ik ben heel benieuwd naar jullie lovestory en jullie plannen voor de grote dag!

Liefs Lieke

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Alles over het trouwalbum

Trouwfoto's met een knipoog

Trouwen in Gelderland

Gerelateerde bedrijven