Trouwen bij Edith Fotografeert « Huwelijk

Edith Fotografeert

Akeleihof 53
6043 WT Roermond

06 24778434
info@edithfotografeert.nl
www.edithfotografeert.nl

Een geluksglimlach, emotie, STRALEN; daar houd ik van

Mijn advies aan toekomstige bruidsparen is: Beleef je trouwdag intens! Geniet van elkaar, en van alles wat er om jullie heen gebeurt. Ik zal bij jullie zijn en die momenten vastleggen.

Jullie dag moet de mooiste van jullie leven worden en de voorbereidingen daarvoor moeten ook al leuk zijn! Daarom kunnen jullie mij voor jullie bruiloft altijd om advies en tips vragen of mij gewoon bellen, appen of mailen met toffe ideeën. We gaan sowieso gezellig bij elkaar zitten om elkaar te leren kennen tijdens ons kennismakingsgesprek.
Bruidsfotograaf Roermond

Speciale momenten

Op jullie grote dag zelf mogen jullie mij gewoon roepen voor dat ene mooie shot. Ik let steeds op speciale momenten. Naast het ja-woord, de kus en het ringen aanschuiven, zet ik ook alle andere mooie momentjes die ik tijdens jullie trouwdag zie, op de foto. Bekijk op mijn website de Blogs voor meer voorbeelden van mijn werk.

Dankbare reacties

Van mijn eerdere bruidsparen en familie hiervan, hoor ik vaak dat ik een geduldige, lieve fotografe ben. Dat vind ik super, want dan weet ik dat ik jullie trouwdag op een fijne manier heb aangevuld.
Bruidsfotograaf Roermond

Ik vind mijn baan gewoon supermooi, ik ben bij mensen tijdens heel belangrijke momenten in hun leven. Ik mag daarbij zijn om ze vast te leggen. Dit is een hele verantwoording natuurlijk. Maar hoe gaaf is het, als je de foto's hebt bewerkt en afgeleverd, die leuke en dankbare reacties te krijgen van tevreden klanten.

Bruidsparen gaan vroeg op zoek naar hun bruidsfotograaf, dus heb je er een gevonden die jullie aanspreekt? Vraag dan snel of jullie datum nog beschikbaar is. Hopelijk tot snel op ons kennismakingsgesprek!

Liefs,
Edith

Gerelateerde artikelen

Large_bruidsjournalist

De Bruidsjournalist schrijft jullie eigen bruidsverhaal!

Large_instawall_trouwfotos

Jullie mooiste dag vereeuwigd in een Instawall

Large_huwelijksaanzoek_verlovingsring

6 tips bij een huwelijksaanzoek

Large_trouwfoto_instagram

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Gerelateerde bedrijven