Trouwen bij Eric Smeets Fotografie « Huwelijk

Eric Smeets Fotografie

Stationstraat 7
6191 BA Beek

046 4263252
info@ericsmeets.nl
www.ericsmeets.nl

Bevlogen bruidsfotograaf met oog voor detail

Als de bruidstaart is opgegeten, de oldtimer is ingeleverd en de jurk op zolder hangt, is de tastbaarste herinnering aan je bruiloft: de foto's. Een professionele en gespecialiseerde bruidsfotograaf om de mooiste dag van jullie levens te vereeuwigen is dan ook geen bijzaak, maar een must.

Ik ben onder de naam Eric Smeets - Fotografie gespecialiseerd in bruiloftsfotografie. Dat houdt meer in dan fotograferen alleen: ik zet me als bruidsfotograaf graag in om jullie dag onvergetelijk te maken. Daarom denk ik - wanneer jullie dat willen - mee over passende fotoshootlocaties, originele bedankjes of de dagplanning.
Trouwfotograaf Sittard

Subtiele finesses vastleggen

Een fotograaf met extra's, dus. Ik heb een scherp oog voor detail en zorg daarom dat niet alleen het grote geheel, maar juist ook de subtiele finesses worden vastgelegd. Het zijn immers de kleine dingen die een bruiloft uniek en origineel maken: de ringen, de manchetknoopjes, de kers op de taart. En, niet te vergeten, de glimlach van oma. Je merkt het: ik ben bevlogen over mijn beroep. Het is een privilege om zoveel mensen samen gelukkig te zien zijn en dat vast te mogen leggen.

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Limburg

Bruidsreportage is vakmanschap

3 maart: Destination Limburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven