Trouwen bij Ilse van den Dungen Fotografie « Huwelijk

Ilse van den Dungen Fotografie

Kooltje Vuur 6
5629 KS Eindhoven

06 83249722
info@ilsevandendungen.nl
www.ilsevandendungen.nl

Jullie liefde voor elkaar vastgelegd

Jullie bruiloft, de dag waar jullie al lang naar uitkijken, waarbij jullie intens genieten én deze delen met jullie favoriete mensen! De juiste fotograaf vinden die past bij het plaatje dat jullie in gedachten hebben, is erg belangrijk.

De fotograaf is een groot gedeelte van jullie trouwdag aanwezig! Een goede klik is belangrijk, maar ook dat jullie prachtige visuele herinneringen hebben van jullie bruiloft!
Ilse van den Dungen Fotografie Eindhoven

Mooie momenten vangen

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jullie plannen en geef ik passend advies. Ook in de aanloop naar de bruiloft ben ik altijd beschikbaar voor al jullie vragen!

Gedurende de bruiloft werk ik met twee camera’s, met eventuele flitsers en met diverse lenzen. Alle momenten houd ik scherp in mijn vizier en leg ik prachtig vast. Nadat ik de foto’s nauwkeurig bewerkt heb, ontvangen jullie deze via een unieke online galerij die jullie kunnen delen met familie en vrienden. Willen jullie ook graag een fotoalbum van jullie mooie dag? Dat kan! Ik maak graag voor jullie een professioneel fotoboek helemaal naar wens!

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

9 januari: Trouwbeurs West-Brabant

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Alles over het trouwalbum

Gerelateerde bedrijven