Trouwen bij Weijsters Fotografie « Huwelijk

Weijsters Fotografie

Adam van Harenstraat 9
6223 CA Maastricht

06 21829759
nickweijsters127@gmail.com
www.weijstersfotografie.nl

Samen zorgen we voor een fantastische bruidsreportage

Hoi ik ben Nick Weijsters. Mijn passie is het fotograferen van mooie en bijzondere gebeurtenissen in het leven. Emotie, geluk, verdriet, actie, indrukken, humor, schoonheid; momenten die ik met liefde voor jullie vastleg.

Fotografie geeft mij de mogelijkheid om herinneringen te maken en te delen. Het is elke keer weer geweldig wanneer ik op een trouwdag zo dichtbij mag zijn. Ik maak graag voor jullie van deze belangrijke dag een aandenken van onschatbare waarde.
Trouwfotograaf Maastricht

Kennismakingsgesprek

Het is mijn intense streven om met een beeldende reportage het verhaal van jullie dag te vereeuwigen; de dag van jullie leven vertellen aan de hand van foto’s.  Dit doe ik samen met jullie. Daarom wil ik na het eerste contact ook graag een kennismakingsgesprek. Hierin kunnen we uitgebreid jullie wensen en verwachtingen bespreken. Misschien kan ik dat met mijn ervaring nog aanvullen met ideeën die bij jullie passen. Zo zorgen we samen voor een fantastische bruidsreportage. Ik heb er zin in!

Dus gaan jullie trouwen en zoeken jullie nog een fotograaf neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk mijn website.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwfoto_dzidrafotografie_maastricht

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_huwelijk_in_limburg_bruidsmagazine

Trouwen in Limburg

Large_trouwfoto_instagram

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Gerelateerde bedrijven