Trouwen bij Paco van Leeuwen Photography « Huwelijk

Paco van Leeuwen Photography

Laan van Meerdervoort 37B
2517 AD Den Haag

06 24751403
info@pacovanleeuwen.nl
www.pacovanleeuwen.nl

Imagine that time has stopped at the perfect moment”

Mijn naam is Paco van Leeuwen en zeker niet je standaard fotografie studio. Je kan het meer zien als jullie nieuwe vrienden met camera's die er de hele dag bij zijn om jullie echte, unieke momenten vast te leggen.

Paco van Leeuwen Photography

Dus als jullie op zoek zijn naar een fotografenduo die de puurheid en echtheid in plaats van gemaakte foto's maakt, open staat voor al het moois wat ontstaat op jullie dag, je weer helemaal in het moment van de dag terugbrengt bij het zien van de foto's... Zoek dan niet verder, want jullie zijn dan aan het juiste adres! 

Paco van Leeuwen Photography Den Haag

Graag nodig ik jullie uit voor een uitgebreide kennismaking om jullie beter te leren kennen, meer over onze werkwijze te vertellen en te kijken of we een goede match zijn. Maak vooral een vragenlijstje met alles wat jullie willen weten!

Tot snel!

“In een woord GEWELDIG!!! Paco heeft prachtige foto’s gemaakt op onze bruiloft. Daarbij een zeer fijne en prettige fotograaf waarbij we ons meteen op ons gemak voelde, fijne communicatie. Met een lach en een traan van ontroering hebben we de foto’s beken, zo bijzonder hoe mooi onze dag is vast gelegd! Paco bedankt!

Gerelateerde artikelen

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwen in Zuid-Holland

Gerelateerde bedrijven