Trouwen bij De Bruidsgasten « Huwelijk

De Bruidsgasten

Cornelia van Arkelstraat 29
2331 LZ Leiden

06 42633785
jaikwil@debruidsgasten.nl
www.debruidsgasten.nl

Wij zijn de Bruidsgasten

Hopelijk binnenkort ook jullie Bruidsgasten! De mooiste dag, intieme momentjes, de spanning, de verliefde blikken, de mooiste locaties, ja wij worden daar blij van! Vanuit diverse perspectieven vangen wij alle emoties van jullie dag.

Wij houden van pure, ongedwongen en niet geregisseerde fotografie. Wij maken gebruik van de tofste gadgets voor de mooiste resultaten en zijn sociaal en makkelijk in de omgang.
Trouwfotografen De Bruidsgasten

Liefde voor trouwfotografie

Benieuwd wie wij zijn en waarom we het doen?! Wij zijn Niels en Lieke, verliefd, creatief, Niels ietsje technischer, Lieke iets ondernemender maar samen het perfecte duo. Onze voorliefde voor trouwfotografie heeft ons op de meest mooie plekken gebracht en we krijgen er geen genoeg van. Wij werken wereldwijd en zijn benieuwd waar jullie ons mee naar toe nemen! Wij vinden het belangrijk te blenden met jullie gasten en komen stijlvol jullie dag vastleggen.

Onze website: debruidsgasten.nl
Gelijk contact? Neem contact op met 0031642633785

Waarom de Bruidsgasten?

Wij blenden goed met jullie gasten, kleden ons netjes en regelen qua fotografie alles van A tot Z. Wij plannen een draaiboek gesprek in met jullie zodat we geen moment missen en maken prachtige trouwalbums, dit alles zit in onze pakketten.

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

28 januari: WeddingFair Zoetermeer

Trouwen in Zuid-Holland

Van dromen naar werkelijkheid: een gids voor het plannen van je droomhuwelijk in Den Haag

Gerelateerde bedrijven