Trouwen bij Jorieke Philippi Fotografie « Huwelijk

Jorieke Philippi Fotografie

Varsseveldseweg 67-02
7131 JA Lichtenvoorde

06 15289476
info@joriekephilippi.nl
www.joriekephilippi.nl

Spontaan, puur en ongedwongen

Yes! Jullie gaan trouwen. De voorbereiding op die ene dag vol onvergetelijke momenten kan beginnen. Een mooie tijd waarin je veel keuzes moet maken. Zoeken naar de perfecte locatie, trouwkleding, decoraties en natuurlijk een trouwfotograaf! 

Mijn naam is Jorieke Philippi en ik zou jullie dag graag vast willen leggen. Voor mij zijn foto’s erg belangrijk. Het zijn blijvende herinneringen. Sommige momenten wil je immers nooit vergeten.
Trouwfotograaf Lichtenvoorde Jorieke Philippi Photography

Het verhaal van jullie trouwdag

Mijn passie is het fotograferen van jullie liefde voor elkaar, van de emoties bij jullie gasten, maar ook van de details zoals de bloemen, de taart, de ringen en de accessoires. Jullie verhaal van de dag vangen in mooie beelden. Geen gestylede foto's, maar gewoon hoe jullie trouwdag is: spontaan, puur en ongedwongen vastgelegd.

Dus gaan jullie trouwen? Neem gerust contact op. Dan beginnen we natuurlijk met een kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken. Hieronder een kleine impressie van mijn werk. Alvast veel plezier met de voorbereidingen en wie weet tot ziens.

Liefs Jorieke

Gerelateerde artikelen

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Alles over het trouwalbum

Gerelateerde bedrijven