Trouwen bij Irene van de Wege Fotografie « Huwelijk

Irene van de Wege Fotografie

Badhuisstraat 136
4382 AN Vlissingen

06 16141315
info@irenevandewegefotografie.com
www.irenevandewegefotografoe.com

Capturing the moments of today that will wow your heart tomorrow

Ontspannen en puur. Een beetje stoer en vrouwelijk. Krachtige beelden, contrastrijk. Zo zou je mijn stijl en manier van werken kunnen omschrijven.Irene van de Wege Fotografie

Je kunt bij mij terecht voor een elopement (kleine huwelijksceremonie met maar handjevol gasten) tot heuse bruiloft gedurende een hele dag.

Natuurlijk fotografeer ik jullie graag tijdens de fotoreportage met z’n tweeën, maar ik houd vooral ook van het fotograferen van details en mooie momenten tussen jullie en je gasten. Hierbij probeer ik zo onopvallend mogelijk te werk te gaan.

Irene van de Wege photography

Het lijkt me ontzettend tof om jullie mooie dag te mogen vastleggen op beeld! Neem een kijkje op mijn website voor meer info of stuur een email!

“Irene heeft met veel enthousiasme onze trouwdag vastgelegd. Ze is een hele lieve en kundige fotografe die je op je gemak weet te stellen tijdens het fotograferen. Haar enthousiasme (van begin tot eind) werkt aanstekelijk waardoor het een feestje is om samen foto's te maken! We zijn erg blij met het resultaat en bevelen Irene van harte aan!”

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwfoto's met een knipoog

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Fotomomentjes tijdens eerste uren van jullie trouwdag

Gerelateerde bedrijven