Trouwen bij Emma Fotografie « Huwelijk

Emma Fotografie

Akkersplein 9
8443 AL Heerenveen

06 21591266
info@emmafotografie.nl
www.emmafotografie.nl

YES! Jullie gaan binnenkort trouwen

Het regelen van alle leuke dingen voor de mooiste dag van jullie leven kan beginnen. Om jullie speciale dag, gevuld met liefde, plezier en vrienden/familie voor altijd te vereeuwigen, kan een trouwfotograaf natuurlijk niet ontbreken.
Bruidsfotograaf Emma Fennema uit Heerenveen

En daar help ik jullie maar al te graag mee! Ik ben trouwfotograaf gevestigd in Heerenveen, Friesland en ik reis graag door heel Nederland voor de mooiste bruiloften. Ik kom graag jullie verhaal vastleggen zodat jullie een herinnering hebben voor de rest van jullie leven.

Storytelling & tijdloze trouwfotografie

Een bruiloft draait bij mij niet alleen om het maken van de perfecte foto. Mijn missie is om de sfeer, spontane momenten en emoties terug te brengen in de foto’s. Als trouwfotograaf specialiseer ik mij dan ook in het vastleggen van tijdloze en storytelling trouwfotografie.
Bruidsfotograaf Emma Fennema uit Heerenveen

Spreekt het werk dat ik maak jullie aan? Neem dan gerust even contact met mij op, dan stuur ik jullie mijn trouwbrochure op. Hierna plan ik graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie in, dan leren wij elkaar kennen en dan kom ik graag alles te weten over de plannen voor jullie grote dag!

Liefs,
Emma

Gerelateerde artikelen

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwen in Friesland

Gerelateerde bedrijven