Trouwen bij Met Linde Fotografie « Huwelijk

Met Linde Fotografie

Ruysdaelstraat 38
8932 EK Leeuwarden

06 12312411
linde@metlinde.nl
www.metlinde.nl

Bruidsfotografie op maat

Je bent op zoek naar een fotograaf die jullie bijzondere dag in beeld kan teruggeven. De belangrijkste momenten. De sfeer. Emoties. En vooral ook de dingen die je zelf nèt even niet zag!

Hoe groot of klein jullie bruiloft ook is, de bruidsfotografie mag natuurlijk niet ontbreken. Als trouwfotograaf leg ik jullie onvergetelijke dag vast op een ongedwongen manier. Fris en spontaan. Lekker natuurlijk, zonder opsmuk. Zoals jullie zelf zijn.
Trouwfotograaf Leeuwarden Vlieland

Het verhaal van jullie onvergetelijke dag

Bij mij draait bruidsfotografie om sfeer en uitstraling. Geposeerde foto’s? Uiteraard een paar. Maar de nadruk ligt op spontane, échte foto’s. Ik werk dan ook graag met natuurlijk licht. Het is belangrijk dat jullie gewoon jezelf kunnen zijn. Ik wandel mee en leg juist die onbevangen momenten vast waarop alles op een natuurlijke manier verloopt. Een lichte aanraking, een liefdevolle blik, een spontane glimlach. Dát zijn de kleine details die het verhaal vertellen van jullie onvergetelijke dag.

Trouwen op Vlieland

Trouwen jullie toevallig op Vlieland? Dan hebben jullie geluk! Vlieland is namelijk mijn thuisbasis en ik ken er de mooiste plekjes. Ik rijd jullie er zelfs persoonlijk naartoe, mocht je dat willen. Ook in andere delen van Friesland ben ik bekend met diverse unieke en romantische decors, bijvoorbeeld in Leeuwarden. Trouwen jullie buiten Friesland? Geen probleem. Waar jullie je onvergetelijke dag ook vieren, ik ben erbij om het vast te leggen!
Trouwfotograaf Leeuwarden Vlieland

Kennismaken?

Willen jullie trouwfoto’s laten maken op Vlieland, in Friesland of daarbuiten? Laten we eerst vrijblijvend kennismaken. We bespreken jullie wensen en hoe de dag eruit komt te zien. Ik neem verschillende trouwalbums mee als voorbeeld, zodat jullie een goed beeld krijgen van de mogelijkheden. Klikt het tussen ons en zien jullie mij als jullie trouwfotograaf? Leuk! Ik maak vervolgens een offerte op maat voor jullie.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwfoto_dzidrafotografie_maastricht

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_trouwfoto_instagram

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Large_huwelijkfriesland_2020_bruidsmagazine

Trouwen in Friesland

Gerelateerde bedrijven