Trouwen bij LidiasLenses « Huwelijk

LidiasLenses

Nienke van Hichtumweg 40
8448 SG Heerenveen

06 18503354
lidiaslenses@gmail.com
www.lidiaslenses.com

Op zoek naar een bruidsfotograaf die jullie droomdag ongedwongen en authentiek vastlegt? 

Fantastisch dat jullie gaan trouwen! Een dag vol onvergetelijke momenten, die het verdienen om voor altijd te worden herinnerd.

Bruiloftfotografie

Ik word blij van ongedwongen, intieme en ook avontuurlijke bruiloften. Een persoonlijke bruiloft met een ontspannen sfeer, waar gezelligheid en een mooie ambiance centraal staan. Avontuurlijke bruiloften, in het bos, op het strand, of zelfs in het buitenland? Dat zijn bruiloften die perfect bij mij passen. Maar waar en hoe jullie het ook vieren, jullie willen vooral gezelligheid, spontane momenten en heel veel lachen en genieten van elkaar.
Bruidsfotograaf LidiaLenses uit Heerenveen

Mijn fotografiestijl is levendig, warm en losjes, ideaal om jullie ontspannen en persoonlijke bruiloft vast te leggen. Ik leg graag de échte momenten vast, van kleine intieme details tot grote (emotionele) hoogtepunten, om zo het hele verhaal te vertellen.

Mijn naam is Lidia en sinds ik moeder ben, besef ik nog beter hoe waardevol het is om momenten vast te leggen. Zo ook bruiloften, want hoewel het een dag is om nooit te vergeten, vervagen sommige momenten. Mijn foto’s zorgen ervoor dat jullie de dag weer helemaal opnieuw beleven.
Bruidsfotograaf Friesland

Jullie bruiloft fotograferen?

Op zoek naar een bruidsfotograaf die jullie verhaal tot leven brengt op beeld? Laten we dan samen kijken of we een match zijn. Dit doen we middels een kennismakingsgesprek, want een goede klik is essentieel voor een ontspannen en plezierige trouwdag, wat uiteraard terug te zien zal zijn in de foto’s!  Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen jullie droomdag vast te leggen. Meer informatie? Vraag hier mijn brochure aan of boek je kennismakingsgesprek.

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwen in Friesland

Alles over het trouwalbum

Trouwfoto's met een knipoog

Gerelateerde bedrijven