Trouwen bij Stefan Oostwegel Fotografie « Huwelijk

Stefan Oostwegel Fotografie

Walburg 29
6225 CN Maastricht

06 14463103
info@stefanoostwegelfotografie.nl
www.stefanoostwegelfotografie.nl

Onvergetijke bruidsreportage zonder onaangename verrassingen

Jullie bruiloft vastleggen op een unieke en mooie manier, dat is het enige wat telt. Met veel genoegen zal ik mijn rol als bruidsfotograaf vervullen op jullie dag. Hoewel ik vanuit Maastricht werk reis ik graag door Limburg voor jullie mooie dag.
Bruidsfotograaf Stefan Oostwegel uit Maastricht

Alle mooie momenten worden op een natuurlijke manier vastgelegd, waar ik de emoties vastleg om er nog jarenlang van te genieten! Ik vind het belangrijk dat je duidelijkheid en zekerheid krijgt, niemand houdt van onaangename verrassingen. Ik wil er voor zorgen dat jullie onvergetelijke bruidsreportage krijgen.

Fotopakketten

Mijn diensten bied ik aan in drie pakketten: Highlights, All-day en Exclusive. Soms wil je alles, van aankleden tot aan je feest, maar soms wil men juist de belangrijkste momenten als de ceremonie en een fantastische bruidsreportage. Uiteraard sta ik voor alles open zoals jullie het graag willen. Ik ga mij niet druk maken om het aantal uren dat ik bij jullie ben; we spreken gewoon de momenten af die je op de foto wilt hebben.
Bruidsfotograaf Stefan Oostwegel uit Maastricht

Je krijgt één vaste prijs voor de bruiloft, zonder achteraf bijkomende kosten. Ik lever alle foto’s digitaal aan in de mooiste kwaliteit die mogelijk is. De hoeveelheid? Genoeg om van ieder moment na te genieten! Als je feestlocatie binnen Limburg is reken ik geen reiskosten. Valt de locatie daarbuiten? Dan overleg ik dat graag met jullie wat te realiseren is. Natuurlijk doen we dat vooraf.

Kijken of het klikt

Verder houden we als eerste een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kom daarvoor graag bij jullie langs om elkaar te leren kennen en aan te horen hoe jullie bruiloft eruit gaat zien. Als we allemaal vinden dat het lekker klikt, dan zorgen we dat we de afspraken op papier zetten. Betaling zal na het opleveren van de foto’s pas gebeuren als jullie tevreden zijn met het resultaat!

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

8 oktober: Wedding Event Beachclub Degreez

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Alles over het trouwalbum

Gerelateerde bedrijven