Trouwen bij What A Glorious Feeling « Huwelijk

What A Glorious Feeling

Oosterweg 94
9724 CM Groningen

06 14264839
info@whatagloriousfeeling.nl
www.whatagloriousfeeling.nl

Spontaan, puur en echt. Dit is hoe wij jullie willen vastleggen

“Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.” — Aaron Siskind

Heb je er wel eens over nagedacht dat één van de weinige blijvende aspecten aan je trouwdag de foto’s zijn? Een erg belangrijk aspect van de mooiste dag uit jullie leven dus!
Trouwfotograaf Groningen

What A Glorious Feeling Photography. Onze naam staat voor wat wij willen neerzetten. Het vastleggen van gevoel is wat wij het mooist vinden. Het zijn vaak de kleine momenten die je als bruidspaar mist op je trouwdag. We krijgen ook vaak te horen wanneer het bruidspaar de foto's ontvangt: "Wat hebben jullie leuke momenten vastgelegd! momenten die we niet hebben meegekregen. Jullie waren prettig en onopvallend aanwezig"
Trouwfotograaf Groningen

Je hoeft niet te poseren

Hier doen wij niet aan, de foto's vinden wij het mooist als jullie gefocust zijn op elkaar. Dan komt de echte lach tevoorschijn en die is zoveel mooier dan een geposeerde glimlach. Wil je meer foto's zien? Bekijk onze website en neem contact op als je nog meer vragen hebt!

Gerelateerde artikelen

Large_trouwfoto_instagram

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Large_trouwfoto_inlijsten_instawall_collage

Elke dag naar jullie trouwfoto's kijken

Large_bruidsjournalist

De Bruidsjournalist schrijft jullie eigen bruidsverhaal!

Large_instawall_trouwfotos

Jullie mooiste dag vereeuwigd in een Instawall

Gerelateerde bedrijven