Trouwen bij Schonewille Fotografie « Huwelijk

Schonewille Fotografie

Bloklandweg 41
7914 PH Noordscheschut

06 10963767
info@schonewillefotografie.nl
www.schonewillefotografie.nl

Genieten van je trouwdag én de foto’s

Eén van de belangrijkste dagen in jullie leven komt er aan. Natuurlijk willen jullie daar passende trouwfoto’s bij. Foto’s die weergeven wie jullie als stel zijn.

Mijn naam is Martin Schonewille en fotografie is al ruim 20 jaar mijn grote passie. Ik denk graag met jullie mee en zet net dat stapje extra. Duik ik in het zand voor het perfecte plaatje. Niets is mij gek genoeg...
Trouwfotograaf Noordseschut Schonewille Fotografie

Verslag van jullie trouwdag

Een bruidsreportage vind ik meer dan een serie foto's. Het moet een verslag van jullie trouwdag zijn. Foto's die de sfeer laten zien. Een beeldend verhaal zodat jullie de dag steeds opnieuw kunnen beleven. Bij het maken van een trouwreportage werk ik bij voorkeur zonder al te veel aanwijzingen. Daardoor ontstaat er een spontane en ongeposeerde serie trouwfoto’s.Lekker je zelf zijn, ook op je trouwdag! Hierbij wisselen romantische, lieve, leuke, gekke, spannende en ‘net even anders’ beelden elkaar af.

Afgelopen jaren mocht ik bij ruim 600 bruidsparen hun dag meebeleven. En daar geniet ik keer op keer nog steeds met volle teugen van. Met al mijn ervaring vind ik het leuk om jullie goed te adviseren en mee te denken over jullie mooiste dag. Meer weten over hoe ik werk? Neem eens een kijkje op mijn website.

Extra leuk: huur de Selfie Booth van Schonewille Fotografie. Gasten maken de origineelste foto’s en zo hebben jullie én je gasten een uniek aandenken aan je bruiloft.

Gerelateerde artikelen

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwen in Drenthe

Gerelateerde bedrijven