Trouwen bij Renke Fotografie « Huwelijk

Renke Fotografie

C.T. Storkweg 2
9403 AG Assen

06 44231855
.
www.renke.nl

Hi bruidspaar to-be!

Ik ben Renke Walstra, fotografe en vormgeefster. Ik ben geboren en opgegroeid in Vries, net boven Assen. In 2013 ben ik mijn ‘mini fotostudio’ hier begonnen, in 2018 ben ik verhuisd naar een grotere studio in Assen. Sinds 2015 mag ik mij ook bruidsfotografe noemen.

Woorden die mij beschrijven zijn: Eerlijk, nauwkeurig, meedenkend, energiek en spontaan.

renke fotografie

Trouwreportage

Mijn trouwreportages zijn inclusief alle leuke (en grappige) foto’s digitaal, een luxe trouwalbum, 100km reiskosten, een pre-wedding shoot en een preview binnen 72 uur na de bruiloft.

Bij het album is al inbegrepen: 20x20cm | Linnen of kunstleren omslag | Foto óf reliëf op de voorkant (keuze uit 25 ontwerpen), met of zonder folie | Bewaarbox | 25% van de geleverde foto's wordt verwerkt in het album. Alle prijzen en informatie vind je op renke.nl/bruiloft.

Wanneer je mij boekt krijg je mijn magazine vol met tips en informatie om jullie bruiloft Picture Perfect te maken. En natuurlijk sta ik voor al jullie vragen persoonlijk voor jullie klaar, om er samen een prachtige dag van te maken.

Mijn stijl zou ik omschrijven als speels & energiek, met een lichte & luchtige uitstraling. Ik creëer geen momenten, maar leg jullie verhaal en bruiloft vast (Journalistiek). Natuurlijk krijg je van mij waar nodig aanwijzingen, maar ik werk het liefst op de achtergrond en tussen de mensen, om zo de échte emoties en momenten vast te leggen.

Renke Bruidsreportage

Mijn favoriete momenten

De first-look, hét moment dat jullie elkaar voor het eerst zien op jullie trouwdag. Dit levert vaak de mooiste foto's op, omdat er veel emoties los kunnen komen. Het aansnijden van de taart, Vooral het stukje dat jullie elkaar taart voeren vind ik fan-tas-tisch. En ook houd ik enorm van de imperfecte, ietwat chaotische momenten. Dingen die toch net iets anders gaan dan gepland, dat hoort ook bij jullie dag.

Meer over mij of mijn werk weten? Bekijk mijn site

Liefs,
Renke

“We hebben Renke gevraagd om op onze trouwdag foto's te maken voor een mooie herinnering. De foto's zijn prachtig geworden. We genieten nog iedere dag na van deze fantastische dag mede dankzij Renke. Ze heeft oog voor detail en kwam met veel ideeën voor mooie foto's!”

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Alles over het trouwalbum

Trouwfoto's met een knipoog

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Gerelateerde bedrijven