Trouwen bij Renke Fotografie « Huwelijk

Renke Fotografie

Kraaiheide 11
9421 NE Bovensmilde

06 44231855
.
www.renke.nl

Hi bruidspaar to-be!

“Naast een galerij vol prachtige foto’s, is het net zo belangrijk dat je een fijne trouw-beleving hebt, om jaren met veel plezier terug te kijken op jullie bruiloft en trouwfoto’s.”Renke Fotografie

Wat maakt mij uniek?

• Alle leuke, grappige en dierbare foto’s ontvangen jullie op zeer korte termijn, wachten is (bijna) niet nodig!

  • Foto’s met een natuurlijke & tijdloze uitstraling: Fris, kleurrijk & puur. Een mix tussen journalistiek & editorial.
  • Mijn boek vol tips en informatie om jullie bruiloft Picture Perfect te maken. Hierin vind je álles wat je moet weten voor mooie foto’s.
  • Ik ben energiek & vrolijk, dit straal ik ook op jullie bruiloft uit. Ik meng mij tussen de gasten, maar neem de leiding waar nodig.

bruidsreportage Drenthe

Zijn jullie enthousiast geworden en wil je meer over mij en mijn werk weten? Op mijn site vind je meer informatie en kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen: renke.nl/bruiloft

Liefs,

Renke

“Renke heeft onze trouwdag gefotografeerd. Ik doe zelf ook fotografie en ben dus extra kritisch. De kennismaking, voorbereiding, trouwdag zijn perfect verlopen en de samenwerking gaat heel prettig. Renke is een beetje bescheiden maar werkt professioneel. Duidelijke afspraken vooraf, dus iedereen weet waar die aan toe is. Kosten zijn duidelijk, maar er is voldoende flexibiliteit om de dag precies zo te organiseren als we wilden. Met een perfect mooi fotoboek als resultaat. Waar zij heel goed in is, is om alles met perfecte timing vast te leggen. Ze ‘vangt’ nou net het juiste moment!De foto’s zijn perfect. Ook met hele moeilijke lichtomstandigheden weet Renke goed mee om te gaan. Je krijgt absoluut waar voor je geld! Absolute aanrader!”

Gerelateerde artikelen

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwen in Drenthe

Gerelateerde bedrijven