Dark_loader
Trouwen bij Ruth Los Photography « Huwelijk
Staticmap?center=52.5167747,6.0830219&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=52.5158872,6

Ruth Los Photography

Trouwfotograaf
8023 Zwolle

06 40350764
hello@ruthlos.com
www.ruthlos.com


Ruth Los Photography, puur, simpel en echt.

"Ik ben Ruth Los, een koffie-liefhebber die niet het verschil weet tussen decaf of normaal. Getrouwd zijn met mijn geweldige man, Daniel (die tevens ook mijn co-fotograaf is), en moeder zijn van ons kleine engeltje Evelyn heeft mijn leven compleet gemaakt. Dat, en frietjes. Het leven is niet compleet zonder frietjes.

Ruth Los Photography

Mijn fotografie-stijl luidt simpliciteit en echtheid.

Ik geloof dat elk koppel prachtig en uniek is, en daarom meer dan alleen een collectie van mooie foto's verdienen: ze verdienen een ervaring, verdienen een fotograaf met wie ze kunnen connecten op een dieper niveau, met wie ze plezier kunnen hebben en kunnen delen. Het kennen van mijn cliënten en een klik hebben is het allerbelangrijkst voor mij, want dit verzekerd dat ik ze kan dienen met het beste dat ik heb.

trouwfotograaf Zwolle

Ik zal er alles aan doen om jullie te laten lachen, jullie het gevoel te geven dat we elkaar altijd al kennen en dat jullie jezelf kunnen zijn bij mij. Ik maak het zo simpel mogelijk voor jullie, niet gek poseren, maar focussen op de echte, natuurlijke momenten tussen jullie twee.

Jullie bruiloft is niet zomaar een klus voor mij. Het verdient te worden gevierd, en daarvoor zal ik mijn best doen om de schoonheid hiervan vast te leggen, zodat jullie voor altijd de momenten kunnen herbeleven alsof het gisteren is gebeurd."

Gerelateerde bedrijven