Trouwen bij Koolen Photography « Huwelijk

Koolen Photography

Vang 1
4661 TX Halsteren

0164 686800
info@koolen.eu
www.koolen.eu

Koolen Photography

De creativiteit en vakmanschap van ons team staat al jaren bekend om zijn spontane en vooral ongedwongen manier van fotograferen bij onder andere bruidsfotografie.

Koolen Photography

Wij weten als geen ander een sfeer te creëren waarin ieder zich gemakkelijk voelt en te fotograferen is naar de wens van het bruidspaar. De vormgeving van het album wordt naar speciale wens van het bruidspaar op een exclusieve manier bij ons in eigen beheer vervaardigd. Elk album heeft dan ook zijn eigen persoonlijke uitstraling. Bekijk voorbeelden van een album

Huwelijksfotografie

Als huwelijksfotograaf onderscheiden wij ons door onze unieke en creatieve werkwijze; Spontaniteit en gezelligheid zijn dé sleutelwoorden voor een geslaagde huwelijksreportage.

Koolen Photography bruidsreportage

Door jarenlange ervaring en passie voor fotografie en het vakbekwaam en creatief monteren van foto’s, kunnen wij onze bruidsparen een geweldige herinnering meegeven. Als trouwfotograaf hebben wij al ruim 35 jaar een stempel gezet in geheel Zuid-West Nederland en ver daar buiten.

Bent u op zoek naar een bruidsfotograaf? Wij fotograferen de mooiste dag van uw leven bij u op locatie of in onze studio in Brabant.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwfoto_dzidrafotografie_maastricht

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_trouwfoto_instagram

Hoe (picture) perfect is jouw bruiloft?

Large_bruidsjournalist

De Bruidsjournalist schrijft jullie eigen bruidsverhaal!

Gerelateerde bedrijven