Trouwen bij Wouter van Middendorp Fotografie « Huwelijk

Wouter van Middendorp Fotografie

Binnenveldweg 33
3888 KJ Uddel

0577 402358
info@woutervanmiddendorp.nl
www.woutervanmiddendorp.nl

De sfeer en emotie perfect vastgelegd

Hebben jullie trouwplannen? En zijn jullie nog op zoek naar een vakkundige fotograaf om jullie onvergetelijke dag professioneel vast te leggen? Zoek niet langer: jullie hebben deze gevonden in de vorm van Wouter van Middendorp Fotografie, gevestigd in het Veluwse dorp Uddel.Wouter van Middendorp fotografie

Wouter van Middendorp Fotografie levert al jarenlang vakwerk en staat inmiddels in de wijde omtrek bekend om de stijlvolle, maar ook eigentijdse en eigenzinnige bruidsreportages. Een mix van losse ontspannen foto’s, afgewisseld met een aantal klassieke plaatjes en details, alles afgewerkt in een mooi trouwalbum naar keuze.

Op een niet-opvallende manier schieten wij de foto’s, leggen wij emotie, blijdschap èn de sfeer vast.  In ons portfolio “Fotografie” kun je voorbeelden van ons werk bekijken.Wouter van Middendorp Huwelijk

Lekker ongedwongen

De perfectionistische fotograaf die Wouter van Middendorp is, zal er mede voor zorgen dat jullie trouwdag er één uit duizenden wordt. Onder alle omstandigheden maken wij er iets moois van; of de zon nu schijnt of dat het juist onverhoopt regent. Júllie zijn lekker ongedwongen jezelf, wíj leggen het vast voor de toekomst.

Niets moet en alles mag; jullie kunnen zelf een groot aandeel hebben in de manier van fotograferen, want pas dàn krijg je de mooiste en meest ongedwongen foto’s en zullen jullie nog vaak met plezier naar het album van júllie dag terugkijken!

“Wij vonden de kwaliteit echt top! De manier waarop er foto’s werden gemaakt was leuk er zat veel enthousiasme in!  Raadt hem zeker aan!”

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwfoto's met een knipoog

Trouwen in Gelderland

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Gerelateerde bedrijven