Trouwen bij LinDesigned « Huwelijk

LinDesigned

Chabolaan 25
3772 PV Barneveld

06 11986818
info@lindesigned.nl
www.lindesigned.nl

Jullie trouwdag; Jullie kaart

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Waarschijnlijk zijn jullie op mijn profiel terecht gekomen omdat jullie op zoek zijn naar een trouwkaart. LinDesigned biedt jullie een bijzondere collectie kaarten die je online naar jullie wens kunt aanpassen.

Mijn naam is Linda van Beek: de enigszins chaotische, maar perfectionistische creatieveling achter LinDesigned. Ik word blij van mooie dingen maken en met veel liefde steek ik mijn creativiteit in het ontwerpen van unieke trouwkaarten.
Linda van Beek Trouwkaarten

Stijlvolle ontwerpen

De trouwkaart is voor jullie gasten, na de save the date, een eerste indruk van jullie bruiloft! En je wilt natuurlijk dat die indruk goed is! Op LinDesigned.nl vind je unieke en stijlvolle ontwerpen voor save the date-kaarten en uitnodigingen. In de ontwerpen is gekozen voor veelal rustige en natuurlijke kleurtinten. Door de combinatie  met folie en extra's als linten of droogbloemen krijgen de kaarten een luxe uitstraling. Alle designs zijn met de online editor gemakkelijk aan te passen naar jullie wensen. Jullie droomkaart zit er dan ook zeker tussen.
Trouwkaarten van LinDesigned Barneveld

Weddingstationery

Lijkt het jullie leuk dat de vormgeving van jullie uitnodiging ook terugkomt op de trouwdag zelf? Bij LinDesigned kun je bij elk ontwerp matchende producten bestellen. Van save the date tot menukaart en van naamlabels tot gastenboek. Alles in jullie eigen trouwhuisstijl. Dit maakt jullie trouwdag nóg persoonlijker.

Uit eigen ervaring weet ik dat het lastig kan zijn om het perfecte kaartje te vinden. Dus heb je vragen of hulp nodig? Stuur me even een berichtje! Ik help jullie graag.

"Onze trouwkaart hier ontworpen! Met hulp van Linda. Er wordt snel gereageerd en echt meegedacht. Echt heel fijn en zeker een dikke aanrader!"

Gerelateerde artikelen

Hoe drukwerk kan bijdragen aan de sfeer van je bruiloft

My M&M's als bedankjes

Jullie trouwplannen delen via social media

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Gerelateerde bedrijven