Trouwen bij Leintjes « Huwelijk

Leintjes

Trouwkaarten
. Krimpen aan den IJssel

085-043 8000
info@leintjes.nl
www.leintjes.nl

Maak en bestel jullie trouwkaarten online bij leintjes.nl!

Leintjes.nl werkt superhandig met een editor waarmee jullie makkelijk een trouwkaart aanpassen naar eigen wensen. Geef het een eigen kleur, schuif met elementen en jullie hebben iets unieks!

Uiteraard helpen we jullie al aardig op weg want er staan natuurlijk mooie designs voor jullie klaar. Er zijn verschillende stijlen; trendy, chique, vintage, typografie, modern en bijzonder.

Trouwhuisstijl

Daarnaast hebben we niet alleen trouwkaarten maar ook een complete trouwhuisstijl bij iedere trouwkaart. Denk daarbij aan save the dates, verlovingskaarten, inlegvellen, programma's, rsvp's, menukaarten, naamkaartjes, labels, bedankkaarten en nog veel meer.
Trouwkaarten Leintjes.nl

Ga voor chique en unique

Nieuw zijn de trouwkaarten met goud, zilver en koperfolie! Het leuke is die kan je ook zelf bewerken via de editor. Wil je helemaal voor chique gaan stel dan een pocketfold samen en stuur deze prachtige uitnodiging. Maak het helemaal af met de gastenboeken en welkomstborden in dezelfde stijl als je trouwkaarten.

Create something Unique met jullie eigen aanpassingen of laat iets speciaals ontwerpen door Marjolein de eigenaresse van leintjes.
Marjolein van Leintjes.nl

De voordelen van leintjes:

  • Bestel een eerste proefdruk voor € 1,- (2,50 voor foliedruk) en krijg gratis een proefsetje meegestuurd met 7 papiersoorten en envelopkleuren

  • Snelle levering

  • Unieke designs

  • Designstudio voor speciaal ontwerp en aanpassingen

Gerelateerde artikelen

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

De meest originele huwelijksuitnodigingen maken

3 redenen waarom Save the Date kaartjes nu zo belangrijk zijn.

Gerelateerde bedrijven