Trouwen bij Snoesjes « Huwelijk

Snoesjes

Vasteland 78
3011 BN Rotterdam

010 2131415
info@snoesjes.com
www.snoesjes.com

Trouwkaarten met een vintage tintje

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Na het prikken van een datum, het kiezen van een locatie en het fantaseren over de jurk is het tijd voor de uitnodigingen. Je wilt natuurlijk dat je vrienden en familie op tijd weten waar en hoe laat jullie zullen gaan trouwen. Bij Snoesjes kun je terecht voor unieke trouwkaarten met vintage uitstraling: perfect om al je gasten op een originele manier uit te nodigen voor de mooiste dag van jullie leven.

We ontwerpen verschillende collecties trouwkaarten met een nostalgisch tintje: denk aan art deco patronen, ouderwetse pentekeningen, vintage bloemen en retro typografie. Heeft jullie bruiloft een thema? Grote kans dat je op Snoesjes een mooie, bijpassende uitnodiging zult vinden. Maar ook voor een trendy kaartje met abstracte verfvlekken, botanische illustraties of een leuke foto van jullie kun je goed slagen op onze website.

Pas onze trouwkaarten eenvoudig aan

Zie je een trouwkaart die je aanspreekt, maar zou je graag iets willen aanpassen? Gebruik dan onze handige ontwerptool om de kaart helemaal naar je eigen smaak op te maken. Pas de lettertypes aan, voeg een foto toe, kies andere kleuren of verplaats de illustraties. Zo krijg je eenvoudig en snel een unieke trouwkaart die perfect bij jullie bruiloft past.

Bestel een proefdruk

Na het spelen in onze ontwerptool wil je natuurlijk weten hoe de kaart er gedrukt uit komt te zien. Je kunt bij Snoesjes je eerste proefdruk gratis bestellen. Zo weet je zeker of je voor het gekozen ontwerp wilt gaan, of de papiersoort goed past bij de kaart en zo kun je even checken of je er geen foutjes in de tekst staan.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020/2021

Large_trouwkaart_foliedruk

Laat je kaarten stralen met foliedruk

Large_uitnodiging

RSVP op uitnodigingen

Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

13 september: WeddingFair Rotterdam

Gerelateerde bedrijven