Trouwen bij Studio Marjolein Vormgeving « Huwelijk

Studio Marjolein Vormgeving

Regentesselaan 60
8448 VJ Heerenveen

085 0438040
info@studiomarjoleinvormgeving.nl
www.studiomarjoleinvormgeving.nl

Unieke trouwkaarten van Marjolein Vormgeving

Yes, jullie gaan trouwen! Jullie bruiloft verdiend een unieke aankondiging. Een trouwkaart waar jullie en natuurlijk jullie gasten helemaal enthousiast van worden. Want jullie feestje begint al in de brievenbus met de uitnodiging!
Marjolein de Haan Vormgeving

De mooiste trouwkaarten

Mijn naam is Marjolein en met heel veel liefde ontwerp ik al 10 jaar de mooiste trouwkaarten en bijpassend drukwerk voor jullie bruiloft. En dan het liefste kaarten in een bijzonder formaat of met een speciale afwerking: kaarten die anders zijn dan standaard. Trouwkaarten met kalkpapier, luxe pocketfold kaarten, trouwkaarten met labels of in een boogvorm. Zodat jullie uitnodiging écht een cadeautje is om te versturen aan alle gasten!

Trouwhuisstijl: alles in één stijl voor jullie bruiloft

Al het drukwerk op jullie bruiloft compleet op elkaar afgestemd? Yes please! Ik ben een enorme fan van een mooie trouwhuisstijl. In de collectie kun je daarom complete trouwhuisstijlen vinden die bestaan uit een trouwkaart, save the date kaart, menukaart, naamkaartjes, dagprogramma en een welkomstbord. Zo past alles voor jullie huwelijk perfect bij elkaar!
Studio Marjolein Vormgeving Heerenveen

Bestel een proefdruk

In de webshop van Marjolein Vormgeving kun je de collectie met trouwkaarten vinden die je zelf nog gemakkelijk kunt aanpassen in de editor. Zoals de kleuren, lettertypes, achtergronden en elementen. Zo kun je jullie trouwkaart nog helemaal persoonlijk maken! Als de kaart naar wens is bestel je gemakkelijk een proefdruk op de gewenste papiersoort, zodat jullie de kaart in het echt kunnen bewonderen. Daarnaast kun je nog kiezen voor mooie extra’s zoals luxe enveloppen, sluitstickers, touw, lint, fotokaartjes, paperclips en nog veel meer.

Als de proefdruk naar wens is kun je de bestelling plaatsen en dan kan het feestje beginnen. Let’s send some love! En heb je hulp nodig? Mijn team en ik staan voor je klaar om samen jullie droomkaart te maken.

Liefs, Marjolein

"Wij hebben onze save the dates en trouwkaarten bij Marjolein Vormgeving gemaakt en we zijn enorm blij met het eindresultaat! We hebben zo gigantisch veel complimenten gekregen van onze gasten, nadat ze de kaarten hadden ontvangen! Wij raden Marjolein absoluut aan!!"

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Friesland

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

De meest originele huwelijksuitnodigingen maken

Gerelateerde bedrijven