Trouwen bij Presto Letterpress « Huwelijk

Presto Letterpress

Hoge Boekelerweg 116
7531 EG Enschede

06 51908941
info@prestoletterpress.nl
www.prestoletterpress.nl

De mooiste trouwkaarten speciaal voor jullie

Presto Letterpress ontwerpt en drukt kaarten op maat. Ambachtelijk en met veel zorg & liefde. Het perfecte adres voor unieke trouwkaarten en bijbehorende stationery speciaal gemaakt voor jullie.
 
Mijn naam is Claudia Henckel, het gezicht achter Presto Letterpress. Het leuke aan zoveel verschillende bruidsparen ontmoeten, vind ik toch wel dat iedereen zijn eigen draai aan deze bijzondere dag geeft. Geen bruidspaar en dus geen bruiloft is hetzelfde.
Trouwkaarten van Presto Letterpress


Ontwerp geheel naar jullie wens

De trouwkaart is het eerste wat jullie gasten te zien krijgen en zet de toon voor jullie bruiloft. Ik help jullie graag met het creëren van de uitnodiging die bij jullie en jullie trouwdag past. Om er voor te zorgen dat de kaart helemaal naar jullie wens wordt, werk ik graag persoonlijk met jullie samen. Daarnaast heb ik een eigen collectie met kaarten waaruit je een keuze kunt maken en is het mogelijk om je eigen ontwerp aan te leveren.
 

Ambachtelijk drukwerk

Niet alleen de vormgeving is uniek, ook de druktechniek maakt jullie trouwkaart extra bijzonder. Letterpress gaat op een prachtige oude drukpers. De kleur die ik met de hand meng, de instellingen die je voor ieder type papier moet maken, de drukmallen die je moet belichten en uitwassen en de kaarten die je stuk voor stuk handmatig moet invoeren. De afbeeldingen en letters worden in dik, zacht papier geduwd. Dit geeft een uniek en voelbaar resultaat. Oh, wat hou ik van dit ambacht. 
Claudia van Presto Letterpress
 
Je kunt bij Presto Letterpress terecht voor je gehele trouwstationery, zoals de save the date kaart, trouwkaart, liturgieboekje, menukaart, naamkaartje en de bedankkaart. Alles helemaal op elkaar afgestemd!
 
Hopelijk ben je na een kijkje op mijn site net zo enthousiast over letterpress als ikzelf! Heb je vragen of wil je een keertje langskomen? Neem gerust contact met me op.

Gerelateerde artikelen

Hoe drukwerk kan bijdragen aan de sfeer van je bruiloft

My M&M's als bedankjes

Jullie trouwplannen delen via social media

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Gerelateerde bedrijven