Trouwen bij Studio Vonn « Huwelijk

Studio Vonn

Clusiusstraat 42
2163 JG Lisse

06 13461282
info@studiovonn.nl
www.studiovonn.nl

Studio Vonn ontwerpt een unieke trouwkaart die precies bij jullie past!

Jullie zijn druk bezig met de organisatie van jullie bruiloft en het is tijd om de gasten uit te nodigen. Jullie willen een persoonlijke save the date en/of trouwkaart versturen die speciaal voor jullie ontworpen is en past bij jullie grote dag.

Of jullie nou al weten wat jullie willen of nog geen idee hebben, Studio Vonn helpt jullie graag! Op basis van jullie wensen en budget zal Studio Vonn een unieke trouwkaart ontwerpen die precies bij jullie past.

Draaischijftrouwkaart exclusief bij Studio Vonn

Studio Vonn maakt trouwkaarten op maat met diverse afwerkingen, denk aan: goudfolie, holografisch folie, preeg, ronde hoeken, meerdere kaartjes met een lint samengebonden, een doorzichtig voorblad of een luxe uitnodiging op bijvoorbeeld velvet papier. En wil je echt een unieke trouwkaart, denk dan eens aan een draaischijftrouwkaart. Studio Vonn kan de draaischijftrouwkaart helemaal naar jullie wens maken! Kortom, geen wens is te gek voor Studio Vonn.
Draaischijf trouwkaart exclusief bij Studio Vonn

Extra diensten

Studio Vonn weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een trouwerij. Ontzorgen is daarom het hoofddoel! Studio Vonn kan daarom ook de enveloppen, de sluitzegels, ander trouwdrukwerk en zelfs de verzending van de trouwkaarten voor jullie regelen.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website en vraag een vrijblijvende offerte aan: www.studiovonn.nl/trouwkaarten/.

* Uiteraard kunnen jullie ook één van de kaarten uit het portfolio van Studio Vonn kiezen.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwringen_christian-bauer_verlovingsringen

Christian Bauer: voor altijd

Large_glossy_magazine_tijdschrift

Je huwelijk op een unieke manier vastleggen doe je middels een tijdschrift!

Large_trouwalbum_maken_1

Wil je een trouwalbum gaan maken? Met deze vijf tips doe je het als een pro!

Large_std1

3 redenen waarom Save the Date kaartjes nu zo belangrijk zijn.

Gerelateerde bedrijven