Trouwen bij Ik blijf je trouw « Huwelijk

Ik blijf je trouw

Wehlseweg 39
6941 DJ Didam

06 38069764
maaike@ikblijfjetrouw.nl
www.ikblijfjetrouw.nl

Ik blijf je trouw - Eco trouwkaarten

Bij Ik blijf je trouw vind je écht originele, duurzame, getekende, eigenzinnige en handgemaakte trouwkaarten die perfect passen bij de stijl en sfeer van júllie bruiloft. Kaarten in verschillende kleurenschema's met verschillende technieken die allemaal liefde uitstralen voor het ontwerp ervan, én natuurlijk voor elkaar. En, superfijn, je hoeft niet zelf in een editor aan de slag. Je mailt mij eenvoudig de info over jullie dag en ik maak er een mooie kaart van! 
Duurzame trouwkaarten van Ik blijf je trouw uit Didam

Originele uitnodigingen voor bijzondere bruiloften

Ik, Maaike van der Zee, heb inmiddels al ruim 10 jaar een webshop met trouwkaarten onder de naam Ik blijf je trouw. Op mijn website zie je een heleboel voorbeelden van trouwkaarten die ik heb ontworpen. Je kunt hier een keuze uit maken voor jullie bruiloft. En we kunnen deze eventueel persoonlijk maken door bijvoorbeeld de kleuren of het lettertype aan te passen.  

Maar we kunnen natuurlijk ook samen aan de slag met een geheel persoonlijk ontwerp. Naast trouwkaarten help ik jullie ook graag met het verzorgen van de aankleding op de dag zelf zoals het welkomstbord, de menukaarten, de naamkaartjes enz. Of een persoonlijk trouwlogo, dat we vervolgens overal voor kunnen gebruiken. Zo’n compleet kloppend plaatje is natuurlijk het allerleukste! 

Leuk feitje; Een heleboel van mijn trouwkaarten zijn volledig duurzaam (zie het kopje ‘duurzame trouwkaarten'), het drukwerk hiervan is duurzaam gedrukt op 100% gerecycled papier én voorzien van biologisch afbreekbare of anderszins duurzame accessoires.
Duurzame trouwkaarten van Ik blijf je trouw uit Didam

Iets meer over mij

Opgeleid als grafisch ontwerper en dolgelukkig als kleine zelfstandige past het maken van kaarten perfect bij mij. Direct contact met mijn klanten, het uitdragen van mijn eigen waarden, stijl en persoonlijke ontwerpen die passen bij deze tijd en de huidige (hele toffe) trends zijn voor mij het belangrijkste. Naast trouwkaarten heb ik ook nog een webshop met geboortekaartjes (zie www.wezijnzoblij.nl). 

Natuurlijk doe ik mijn uiterste best om de uitnodigingen voor jullie bruiloft zo bijzonder mogelijk te maken. De kaarten worden allemaal door mij ontworpen en bestaan vaak ook uit een aantal handgemaakte onderdelen. Mijn liefde voor materiaal en techniek zit in al mijn ontwerpen en is ook in de andere accessoires die op mijn site te vinden zijn goed zichtbaar.

Handig; Je kunt bij mij op de site eenvoudig een gratis proefdruk bestellen. Wel zo fijn om de kaart eerst even in het echt te bekijken voor je gaat kiezen.

Ik hoop snel iets van jullie te horen.

Gerelateerde artikelen

Jullie trouwplannen delen via social media

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Gerelateerde bedrijven