Trouwen bij Koningkaart « Huwelijk

Koningkaart

Houtlaan 315
3016 DA Rotterdam

010 2131415
contact@koningkaart.nl
www.koningkaart.nl

Ontwerp jullie eigen trouwkaarten!

Jullie grote dag komt eraan, en de voorbereidingen zijn in volle gang. Na het regelen van alle details is het nu tijd om jullie gasten uit te nodigen. Bij Koningkaart hebben jullie de mogelijkheid om niet alleen een trouwkaart te kiezen die bij jullie past, maar ook om deze volledig naar eigen wens te ontwerpen met onze online editor.
Trouwkaart maken bij KoningKaart

Bij Koningkaart ontdek je een uitgebreide collectie trouwkaarten. We bieden niet alleen diverse stijlen, vormen en maten, maar ook speciale kaarten met unieke details zoals labels, lintjes, touwtjes en paperclips. Voor een onvergetelijke indruk kun je ook kiezen voor onze pocketfold trouwkaarten, waarmee je helemaal kunt uitpakken. 

Bestel een drukproef van je trouwuitnodiging

Om er zeker van te zijn dat alles eruit ziet zoals jullie het voor ogen hebben, biedt Koningkaart de mogelijkheid om een drukproef van jullie trouwkaart te bestellen. Zo kunnen jullie het eindresultaat alvast bewonderen voordat de definitieve bestelling wordt geplaatst.
Trouwkaart maken bij KoningKaart

Optimale service en aandacht

Bij Koningkaart staat service en aandacht centraal. Of het nu gaat om het ontwerpen van jullie droomkaart of het ontvangen van een proefdruk, het team staat klaar om jullie te begeleiden in deze bijzondere tijd. Maak van jullie trouwuitnodiging een absolute blikvanger en aarzel niet om gebruik te maken van onze professionele ondersteuning als je vragen hebt.

Gerelateerde artikelen

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Trouwen in Zuid-Holland

Van dromen naar werkelijkheid: een gids voor het plannen van je droomhuwelijk in Den Haag

Gerelateerde bedrijven