Trouwen bij Koningkaart « Huwelijk

Koningkaart

Houtlaan 315
3016 DA Rotterdam

010 2131415
contact@koningkaart.nl
www.koningkaart.nl

Ontwerp jullie eigen trouwkaarten!

Alles is geregeld. Nu de gasten nog. Natuurlijk willen jullie alle familie, vrienden en kennissen in stijl uitnodigen om jullie grote dag mee te beleven. Een trouwkaart uitzoeken is zo makkelijk nog niet, er zijn honderden mogelijkheden, maar het is wel ontzettend leuk om samen te doen!

Onze trouwkaarten zijn er in vier categorieën, zoals: Hip & Trendy, Klassiek, Stoer en Retro & Vintage. Elke categorie heeft z’n eigen stijl. Kies een trouwkaart uit de categorie die bij jullie past en de pret kan beginnen! Op koningkaart is er namelijk de mogelijkheid om zèlf je kaart te ontwerpen! De gekozen trouwkaart kun je helemaal op je eigen manier invullen, met onze online ontwerptool. Je kunt bijvoorbeeld een foto van jullie samen in de kaart uploaden of andere versieringen toevoegen.
Trouwkaart maken

Meer dan alleen de uitnodiging

Er zijn nog andere mogelijkheden naast de trouwkaart. In dezelfde stijl kun je ook save-the-date-kaarten, bedankkaarten, menukaarten en tafelkaarten bestellen. Deze kaarten kunnen ook door jullie aangepast worden in de stijl waarin jullie trouwkaart ontworpen is. Zo zijn alle kaarten op jullie dag in jullie eigen originele, unieke stijl vormgegeven!

Bestel een drukproef van je trouwkaart

Koningkaart biedt jullie optimale service en aandacht. Het is altijd mogelijk om een proefdruk van jullie gekozen trouwkaart thuis te ontvangen, zo kunnen jullie het eindresultaat vooraf bekijken. Door de snelle levering hebben jullie de kaarten al de volgende dag al in huis!

Gerelateerde artikelen

2 april: WeddingFair Nijmegen

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2023

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

Gerelateerde bedrijven