Trouwen bij Blijkaartje « Huwelijk

Blijkaartje

Vrieswijk 6E
8103 PB Raalte

0572 354724
info@blijkaartje.nl
www.blijkaartje.nl

Trouwkaarten van BlijKaartje

Als jullie binnenkort gaan trouwen, dan loopt je hoofd vast over van al die dingen die jullie nog moeten regelen. Ringen, een jurk, de locatie, een bruidstaart - noem maar op. Toch begint een geweldige trouwdag met de eerste stap: het sturen van jullie trouwkaarten.

Als aankomend bruidspaar willen jullie natuurlijk dat alles op die heerlijke dag precies past bij wie jullie zijn. Dan ligt het voor de hand om te beginnen met het bedenken, ontwerpen en versturen van de meest persoonlijke kaart die je maar kunt bedenken.
Trouwkaarten makenDe ontwerpers van BlijKaartje hebben een enorme selectie voor je klaar liggen, met de meest uiteenlopende stijlen en thema's. Kijk maar eens naar onze hele collectie trouwkaarten en save the date kaartjes om een eerste indruk te krijgen. Weet je al welke stijl bij je past? De meest gekozen stijlen zijn kraft en karton trouwkaarten, trouwkaarten met foto en hippe trouwkaarten.

Alle ruimte voor originaliteit!

Onze ontwerpers doen niets liever dan de mooiste persoonlijke trouwkaarten de wereld in sturen. Dat is tenslotte ons vak. Daarom hebben we op onze site niet alleen de leukste ontwerpen voor trouwkaarten in allerlei stijlen en formaten, zoals vierkant, staand en liggend, maar geven we jullie ook alles middelen in handen om zelf aan de slag te gaan.

Jullie mogen naar hartenlust sleutelen aan onze mooiste designs, maar je kunt ook gewoon helemaal van de grond af aan beginnen met een blanco kaart ontwerp voor een 100% uniek resultaat! Onze online designer tools maken het jullie alvast gemakkelijk. Schuif met afbeeldingen, speel met kleuren, of mix verschillende thema's door elkaar heen, net zo lang tot jullie die perfect trouwkaart hebben gevonden!
Trouwkaart ontwerpen

We helpen jullie natuurlijk alleen als jullie dat willen, maar aarzel vooral niet om contact op te nemen via de online chatfunctie, want stiekem jeuken onze handen om onze ervaring en expertise met jullie te delen. Kijk maar eens rustig samen rond op de site van BlijKaartje, dan merken we vanzelf hoe ver jullie komen met dat unieke resultaat. We vertrouwen volledig op jullie creatieve skills, dus vanaf nu is het officieel: de voorpret voor jullie Grote Dag kan beginnen! Geniet ervan!

Gerelateerde artikelen

Large_std1

3 redenen waarom Save the Date kaartjes nu zo belangrijk zijn.

Large_trouwkaarten-trends-koningkaart

Ontwerp je eigen trouwkaarten

Large_trouwkaarten_met_kerst

Liefdevolle woorden eind 2020

Large_wijgaantrouwen

Alles over de save the date-kaart

Gerelateerde bedrijven