Trouwen bij Tadaaz « Huwelijk

Tadaaz

Schuttershofweg 1-H
4538 AA Terneuzen

0115 614544
info@tadaaz.nl
www.tadaaz.nl

YES, jullie gaan binnenkort trouwen!

Tijd om een leuke trouwkaart uit te kiezen. Bij Tadaaz vind je het grootste aanbod stijlvolle trouwkaarten. Ook voor leuke extra’s ben je bij ons aan het juiste adres. Denk aan save the date kaarten, tafeldecoratie, bedankjes en zoveel meer. Je kan zelf je tekst aanpassen en foto’s toevoegen. Je trouwkaarten bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Save the date

Uiteraard wil je dat familie en vrienden allemaal aanwezig zijn op jouw grote dag. Begin alvast met het sturen van een originele save the date kaart. Zo kunnen jouw genodigden mee aftellen naar jullie grote dag én weet je zeker dat ze jullie love datum markeren in hun agenda.
Save the Date Kaarten

Trouwkaarten

We bieden een ruim aanbod trouwkaarten in diverse stijlen. Hou je van een romantic wedding? Of zijn vintage trouwkaarten helemaal jouw ding? Onze designers volgen de trends op de voet voor het maken van de trouwkaarten. Bovendien hebben onze trouwkaarten net dat tikkeltje extra door hun speciale afwerking. Denk aan een touch of gold met goudfolie of een trouwkaart in een originele vorm. Een stijlvol lint of een modern koordje maken de kaart compleet. Alles wordt gedrukt op luxe papier. Want kwaliteit, daar staan we voor.

Wil je het kaartje eens in het echt zien, vraag dan zeker vooraf een modelkaartje aan. Verstuur je trouwkaart tenslotte in een mooie envelop met een originele sluitzegel.

Bedankjes en zoveel meer

Bedank je gasten op gepaste wijze. Een trendy bedankkaart met jullie mooiste foto zal iedereen waarderen. Of wat dacht je van een hip bedankje met jullie mooiste foto? Er zijn tal van leuke ideeën om jullie gasten te verrassen.
Bedankkaarten
 

Tafeldecoratie

Jouw feesttafel zal zeker schitteren met onze uitgebreide lijn tafeldecoratie. Stem de menukaarten, tafelkaartjes en servetringen af op jouw gekozen huwelijksthema. Wedden dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt?

Cards for happy moments

Bij Tadaaz houden we van happy people. Met meer dan 50 jaar ervaring in design en drukwerk zijn jouw trouwkaarten bij ons in goede handen. Jij maakt zelf online jouw kaartje met je persoonlijke tekst en foto’s. Wij zorgen voor topkwaliteit en snelle levering. Tot binnenkort!

Gerelateerde artikelen

Large_eigen_postzegel_maken

Maak je persoonlijke postzegel

Large_trouwkaarten_trend_koningkaart

De hipste trouwkaarten voor 2019 volgens Koningkaart

Large_2-nieuwe-trouwkaarten

Trouwkaarten versturen

Large_catering_bruiloft

Tips voor samenstellen menu

Gerelateerde bedrijven