Trouwen bij Tadaaz « Huwelijk

Tadaaz

Schuttershofweg 1-H
4538 AA Terneuzen

0115 614544
info@tadaaz.nl
www.tadaaz.nl

Bestel trouwkaarten met 10% korting

Jullie gaan binnenkort trouwen, gefeliciteerd! Nu breekt een drukke, maar vooral een hele leuke tijd aan. Er moet van alles geregeld worden. Een leuke trouwkaart uitkiezen bijvoorbeeld. Bij Tadaaz.nl vind je het grootste aanbod originele trouwkaarten die bovendien prachtig afgewerkt zijn.

Ook voor leuke extra’s ben je bij ons aan het juiste adres. Denk aan save the date kaarten, tafeldecoratie en bedankjes. Bovendien hebben wij ook aan jullie getuigen gedacht. Je vindt de leukste cadeaus om jouw getuigen te bedanken óf op een originele manier te vragen. Laat je verrassen door ons aanbod! 

Save the date

Uiteraard wil je dat familie en vrienden allemaal aanwezig zijn op jouw grote dag. Begin daarom met het sturen van een originele save the date kaart. Zo kunnen alle genodigden mee aftellen naar jullie mooiste dag én weet je zeker dat ze jullie love datum markeren in hun agenda.Save the Date Kaarten

Trouwkaarten

We bieden een ruim aanbod trouwkaarten in verschillende stijlen. Hou je van een romantic wedding? Of is hip&trendy helemaal jouw ding? Onze designers volgen de trends op de voet. Bovendien hebben onze trouwkaarten net dat tikkeltje extra door hun speciale afwerking. Denk aan een touch of gold met goudfolie of een trouwkaart in een originele vorm. Een stijlvol lint of een modern koordje maken de kaart compleet. Met meer dan 60 jaar ervaring in design en drukwerk zijn jouw trouwkaarten bij ons in goede handen.

Wil je zeker weten dat het kaartje helemaal is wat jullie zoeken? Bestel dan een proefdruk van jouw creatie. Leuk om je eigen kaart in het echt te zien! Tevreden? Bestel de kaarten in combinatie met een mooie envelop en originele sluitzegels.

Bedankjes en zoveel meer

Bedank alle gasten voor het meevieren op jullie bruiloft! De leukste bedankjes kun je van tevoren al bestellen en klaarmaken zodat je ze op de bruiloft kunt uitdelen. Een trendy bedankkaart met jullie mooiste trouwfoto verstuur je enkele weken na jullie trouwfeest. Hoe verrassen jullie de gasten?
Bedankkaarten

Tafeldecoratie

Jouw feesttafel zal zeker schitteren met onze uitgebreide lijn tafeldecoratie. Kies menukaarten, tafelkaartjes en servetringen in hetzelfde thema voor een prachtige geheel. Wedden dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt?

Cards for happy moments

Bij Tadaaz houden we van happy people. Je maakt zelf online jouw kaartje met je persoonlijke tekst en foto’s. Wij zorgen voor topkwaliteit en een snelle levering. Een cadeautje: bestel op Tadaaz.nl met 10% korting met de code HUWNL2020.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwkaarten-trends-koningkaart

Ontwerp je eigen trouwkaarten

Large_trouwkaarten_met_kerst

Liefdevolle woorden eind 2020

Large_wijgaantrouwen

Alles over de save the date-kaart

Large_trouwkaart_foliedruk

Laat je kaarten stralen met foliedruk

Gerelateerde bedrijven