Trouwen bij OPENINGSDANS Utrecht « Huwelijk

OPENINGSDANS Utrecht

Ambachtsweg 33 A
3542 DE Utrecht

06 53678361
v.verbeek@thenatureofdance.nl
www.thenatureofdance.nl

Dansschool The Nature of Dance

Gaan jullie trouwen en willen jullie het huwelijksfeest starten met een mooie romantische of grappige openingsdans en kunnen jullie wel wat hulp bij de voorbereidingen gebruiken? Dansschool The Nature of Dance is dan de keuze voor jullie.

Wij, Vincent en Marieke, zijn gespecialiseerd in maken en begeleiden van openingsdansen voor trouwparen. Wij zijn een professionele dansleraar en- lerares,die wedstrijden hebben gedanst in de top van Nederland. Door deze ervaring maken wij jullie openingsdans tot een spetterend danssucces.
Openingsdans Bruiloft

Jullie eigen openingsdans

Wij geven jullie privédanslessen in de dans naar keuze.Dit kan een rustige romantische dans zijn of bijvoorbeeld een snelle jive of samba. Jullie bepalen welke dans. Willen jullie dansen op jullie favoriete muzieknummer, dan verzorgen wij de bijpassende choreografie. Z wordt het echt jullie eigen, of je nu wel of geen danservaring hebt.
Openingsdans Bruiloft

Wat betreft jullie drukke trouwagenda: wij staan voor jullie klaar; elke avond en het gehele weekend. Wil je met ons kennis maken via een proefles stuur dan een mail naar info@thenatureofdance.nl. Voor meer informatie over dansschool The Nature of Dance (de dansschool gespecialiseerd in openingsdansen) bezoek je onze website: www.openingsdans.info.

Tot ziens,
Vincent Verbeek en Marieke van Diggele

Gerelateerde artikelen

Large_trouwmagazine_huwelijk-in-utrecht

Trouwen in Utrecht

Large_sprookjeshuwelijk

Er was eens... een sprookjesbruiloft

Large_trouwfeest_vuurwerk

Vuurwerk op je bruiloft

Large_vuurwerk_op_bruiloft

Bruiloft met of zonder vuurwerk

Gerelateerde bedrijven