Webshopprofiel van Houtmeid « Huwelijk
Big_trouwkaarten_houtmeid_banner

Houtmeid

Marksingel 25
4811 NW Breda

06 23457300
info@houtmeid.nl
www.houtmeid.nl

Houten trouwkaarten met eigen ontwerp

Heb je een eigen ontwerp gemaakt voor jullie trouwkaart en wil je die eens anders dan anders laten drukken. Met trouwkaarten of save-the-date kaarten van echt hout maak je indruk en zet je de sfeer voor jullie huwelijk.

Bij de mooiste dag van jullie leven past een unieke kaart. De kaarten zijn gemaakt van lekker stevig berkenhout van 3 mm dikte en bedrukt met jouw eigen ontwerp.

Aandacht en ambacht

Houtmeid vindt aandacht belangrijk en zal dan ook altijd zo veel mogelijk aan jullie wensen tegemoet komen. Als je me mailt kun je een persoonlijke offerte op maat verwachten. We kunnen alles op maat zagen. We ontwerpen niet maar drukken jullie eigen ontwerp op hout.

Omdat Houtmeid op ambachtelijke wijze de kaarten bedrukt en het hout ook altijd anders is, is geen een enkele kaart hetzelfde. Dat is de charme van drukken op hout. De schoonheid van de perfecte imperfectie.
Trouwkaart op Hout

Houtmeid drukt ook full-color op hout. Dus een foto kan ook. Het is geen sticker die op het hout geplakt wordt maar het ontwerp wordt echt op het hout gedrukt.

Getuigencadeautjes en borrelplanken

Naast houten uitnodigingen of save-the-date kaarten kun je ook bijvoorbeeld voor een getuigencadeau een mooie foto op hout laten drukken. Of een klein houten doosje vullen met de mooiste momenten van jullie dag gedrukt op 8 kleine kaartjes. Wat een prachtige herinnering aan jullie mooie dag. Een succes is ook de borrelplank die je kunt laten bedrukken met jullie tekst of trouwlogo. Leuk om te geven maar ook tof om te krijgen als huwelijkscadeau.

Neem eens een kijkje op mijn website www.houtmeid.nl.

Gerelateerde artikelen

Large_std1

3 redenen waarom Save the Date kaartjes nu zo belangrijk zijn.

Large_trouwkaarten-trends-koningkaart

Ontwerp je eigen trouwkaarten

Large_trouwkaarten_met_kerst

Liefdevolle woorden eind 2020

Large_wijgaantrouwen

Alles over de save the date-kaart

Gerelateerde webshops

Large_photogifts_huwelijkscadeau_webshops_banner

Photogifts

Trouwfoto als wanddecoratie Je hebt de bruiloft van je leven gevierd. De fotograaf heeft geweldige foto’s gemaakt. Je bladert ze nog eens rustig door. Tegelijkertijd...

www.photogifts.nl
Large_banner_loveletterpress

Love Letterpress

Over Love Letterpress Love Letterpress ontwerpt en drukt in een prachtige oude techniek van de boekdrukkunst (Letterpress), maar met een moderne twist. Alles wordt met...

www.loveletterpress.nl
Large_bonbons_bestellen_chocoladebezorgd_banner

Chocolade Bezorgd

Originele chocolade cadeaus Willen jullie degene die jullie dierbaar zijn écht blij maken? Verras ze dan met chocolade. Behalve onweerstaanbaar, zijn chocoladecadeaus ook nog enorm...

www.chocoladebezorgd.nl
Large_huwelijkscadeau_dochtersvanhaarlem_webshop_banner

Dochters van Haarlem

Geef alle gasten een huwelijksbedankje en maak jullie bijzondere dag compleet! Hoe leuk is het als jullie gasten thuis nog helemaal in jullie romantische feeststemming...

www.dochtersvanhaarlem.nl