Webshopprofiel van Houtmeid « Huwelijk

Houtmeid

Marksingel 25
4811 NW Breda

06 23457300
info@houtmeid.nl
www.houtmeid.nl

Houten trouwkaarten met eigen ontwerp

Heb je een eigen ontwerp gemaakt voor jullie trouwkaart en wil je die eens anders dan anders laten drukken. Met trouwkaarten of save-the-date kaarten van echt hout maak je indruk en zet je de sfeer voor jullie huwelijk.

Bij de mooiste dag van jullie leven past een unieke kaart. De kaarten zijn gemaakt van lekker stevig berkenhout van 3 mm dikte en bedrukt met jouw eigen ontwerp.

Aandacht en ambacht

Houtmeid vindt aandacht belangrijk en zal dan ook altijd zo veel mogelijk aan jullie wensen tegemoet komen. Als je me mailt kun je een persoonlijke offerte op maat verwachten. We kunnen alles op maat zagen. We ontwerpen niet maar drukken jullie eigen ontwerp op hout.

Omdat Houtmeid op ambachtelijke wijze de kaarten bedrukt en het hout ook altijd anders is, is geen een enkele kaart hetzelfde. Dat is de charme van drukken op hout. De schoonheid van de perfecte imperfectie.
Trouwkaart op Hout

Houtmeid drukt ook full-color op hout. Dus een foto kan ook. Het is geen sticker die op het hout geplakt wordt maar het ontwerp wordt echt op het hout gedrukt.

Getuigencadeautjes en borrelplanken

Naast houten uitnodigingen of save-the-date kaarten kun je ook bijvoorbeeld voor een getuigencadeau een mooie foto op hout laten drukken. Of een klein houten doosje vullen met de mooiste momenten van jullie dag gedrukt op 8 kleine kaartjes. Wat een prachtige herinnering aan jullie mooie dag. Een succes is ook de borrelplank die je kunt laten bedrukken met jullie tekst of trouwlogo. Leuk om te geven maar ook tof om te krijgen als huwelijkscadeau.

Neem eens een kijkje op mijn website www.houtmeid.nl.

Gerelateerde artikelen

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Koop het ideale huwelijkscadeau

Vraag de beste cadeaus voor jouw huwelijk

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

Gerelateerde webshops

Glasblazerij het Quakeltje

Speciaal voor jullie liefde ontworpen Glasblazerij 't Quakeltje is de plek waar glasblazer / glaskunstenaar Alwin Overwater zijn kunsten vertoond en voor elke gelegenheid originele...

www.glasblazer.com

Chocoloco

Net geboren en nu al om op te vreten! Dat stond op het geboorte kaartje. Dat ‘om op te vreten’ sloeg natuurlijk op het meisje...

www.chocoloco.nl

Bloomgift.nl

Verrassen met bloemen... Wil je jouw daggasten bedanken voor de prachtige trouwdag, die je met hen beleefd hebt? Bezorg verse brievenbusbloemen als bedank cadeau. Natuurlijk...

www.bloomgift.nl

Leintjes

Stationery for your loving moments Maak en bestel jullie trouwkaarten online bij leintjes.nl! Superhandig met een editor waarmee jullie makkelijk een trouwkaart aanpassen naar eigen...

www.leintjes.nl