Webshopprofiel van Favou « Huwelijk

Favou

Heerbaan 90
5721 LW Asten

06 42208818
hello@favou.nl
www.favou.nl

Memoryboxen van Favou

Favou verwijst naar favourits. Dus laat je verrassen & inspireren door al onze favorieten! Wij bieden een aantal unieke en handmade producten aan, zoals pegdolls, plateaus, kaarthouders, memory boxen en houten teksten in een glazen buisje. Deze producten worden door onze eigen handen gemaakt in het gezellige Noord-Brabant in Nederland.

Hi, wat leuk dat je onze pagina bezoekt. Team Favou bestaat uit Linda van Bommel en Marlie van den Burg. Wij houden allebei van gezelligheid, lekker borrelen, een warme sfeer in huis en genieten met onze kids, familie en vrienden. Denk hierbij aan een knapperend houtvuur, de laatste warme zonnestralen op je huid en eindeloos natafelen met vrienden met een goed glas wijn.
Eigenaren van Favou Conceptstore

Talenten komen tot bloei

Ook vinden wij de samenwerking die wij hebben met zorgateliers en zorgboerderijen heel fijn! Dit is een plek waar mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hun talenten en kwaliteiten tot bloei kunnen laten komen. Ze zijn enthousiast zodra wij met onze items binnen komen lopen waar zij nog een laatste handeling aan mogen verrichten zodat het helemaal compleet is.

Onze handmade producten vullen we aan met favouriete items, zodat het een compleet cadeau of zelfs een toffe giftbox wordt. Denk bij het marmer look plateau aan een bijpassende sculptuur kaars of een natuurlijk zeepje. Of een mooie stolp of bloomring om de pegdolls een bijzonder plekje te geven in huis.
Memory Box Liefde

Memorybox Liefde

Of het nu gaat om een uniek en origineel kraam cadeau, bruiloft cadeau, cadeau voor een nieuwe woning, vader- of moederdag cadeau of een troostgeschenk van een dierbaar persoon, bij Favou inspireren we je graag om een origineel cadeau uit te zoeken. Onze memoryboxen kunnen zelfs gepersonaliseerd worden, zodat het een uniek exemplaar wordt.

Speciaal voor bruidsparen is er Memory Box Liefde. In deze box bewaar je tastbare herinneringen aan jullie huwelijksdag, zoals jullie geloften, strikje of stropdas, corsage, manchetknopen of juwelen. Natuurlijk kun je er ook eerdere relatiememories in bewaren zoals liefdesbriefjes, concertkaartjes of een paar foto’s. Geef de box een mooi plekje in huis!

Laat je verrassen

Neem eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen & inspireren door al onze favourieten! Wil je hulp of advies bij het vinden van een cadeau of een handmade product op maat, stuur ons een e-mail en wij denken graag met je mee. Wil je graag meer van ons volgen? Of een kijkje achter de schermen krijgen, volg ons dan op Instagram! We blijven zoeken naar toffe merken en items die bij ons passen. 

Gerelateerde artikelen

My M&M's als bedankjes

Hoe voorkom je trouwstress

Dit zijn 15 originele huwelijkscadeaus

De allerleukste huwelijkscadeaus om te geven

Gerelateerde webshops

Favou

Memoryboxen van Favou Favou verwijst naar favourits. Dus laat je verrassen & inspireren door al onze favorieten! Wij bieden een aantal unieke en handmade producten...

www.favou.nl

Brepen

Op zoek naar pennen voor getuigen? Op zoek naar het perfecte geschenk om jullie getuigen te bedanken op jullie bruiloft? Bij Brepen begrijpen we de...

www.brepen.nl

Parfumswinkel

De perfecte geur voor de grote dag Het kiezen van een parfum voor jouw trouwdag is misschien wel minstens zo belangrijk als het kiezen van...

www.parfumswinkel.nl

Apart met Krijt ~handletteringservice~

De mooiste herinneringen maak je samen! Ga jij JA zeggen, tegen de allerliefste? Dan gaan jullie er vast en zeker een geweldige dag van maken!...

www.apartgeval.nl