Webshopprofiel van TegeltjesWijsheid.nl « Huwelijk

TegeltjesWijsheid.nl

Moezelhavenweg 4
1043 AM Amsterdam

020 4941364
info@tegeltjeswijsheid.nl
www.tegeltjeswijsheid.nl

Maak zelf een ontwerp als herinnering voor jullie unieke bruiloft!

Welkom bij Tegeltjeswijsheid.nl: dé originele webshop waar je tegeltjes en spreukborden kunt personaliseren met je eigen foto en/of tekst.

Perfect voor een trouwerij, een uniek en zeer persoonlijk geschenk, een blijvende herinnering! Je kunt kiezen voor één of juist meerdere ontwerpen.
Cadeau Tegeltjes Wijsheid

Op zoek naar een kant-en-klaar ontworpen tegeltje?

Naast de mogelijkheid om zelf een tegel of spreukbord te maken, hebben wij ook een grote collectie aan tegeltjeswijsheden in verschillende categorieën.

Wat zijn de mogelijkheden?

Grote oplagen, of maar één tegel? Tegeltjeswijsheid.nl is gespecialiseerd in het produceren van grote en kleine oplages. En dat in verschillende maten.  De tegeltjes zijn er in de maten 10x10cm, 15x15cm en 20x20cm. Of kies voor een magneetje met een, persoonlijke boodschap, 5x5 cm of 5 cm doorsnede.  Een mooi doosje om de tegel? Ook dat kan, vraag het ons allemaal gerust, we helpen graag: mail ons, klik hier.

Wie we zijn?

We werken met een enthousiast team om jouw perfecte tegel te realiseren. De productie vindt met veel zorg en aandacht in Amsterdam plaats. Zo kunnen we onze kwaliteit garanderen en hebben we korte levertijden.  

Tip: Kijk ook eens op Leukkratje.nl voor een gepersonaliseerd houten kratje, bijvoorbeeld om je cadeaus in te bewaren op je trouwdag.

Gerelateerde artikelen

Koop het ideale huwelijkscadeau

Vraag de beste cadeaus voor jouw huwelijk

Trouwen voor een dag

The Love Journal

Gerelateerde webshops

Glasblazerij het Quakeltje

Speciaal voor jullie liefde ontworpen Glasblazerij 't Quakeltje is de plek waar glasblazer / glaskunstenaar Alwin Overwater zijn kunsten vertoond en voor elke gelegenheid originele...

www.glasblazer.com

Chocoloco

Net geboren en nu al om op te vreten! Dat stond op het geboorte kaartje. Dat ‘om op te vreten’ sloeg natuurlijk op het meisje...

www.chocoloco.nl

Bloomgift.nl

Verrassen met bloemen... Wil je jouw daggasten bedanken voor de prachtige trouwdag, die je met hen beleefd hebt? Bezorg verse brievenbusbloemen als bedank cadeau. Natuurlijk...

www.bloomgift.nl

Napoleon Bestek

Bestek als huwelijkscadeau of voor het huwelijksfeest? Bestek is een prachtig huwelijkscadeau omdat het een blijvende herinnering is aan een belangrijke gelegenheid. Het is een...

www.napoleonbestek.nl