Webshopprofiel van TegeltjesWijsheid.nl « Huwelijk

TegeltjesWijsheid.nl

Moezelhavenweg 4
1043 AM Amsterdam

020 4941364
info@tegeltjeswijsheid.nl
www.tegeltjeswijsheid.nl

Maak zelf een ontwerp als herinnering voor jullie unieke bruiloft!

Welkom bij Tegeltjeswijsheid.nl: dé originele webshop waar je tegeltjes en spreukborden kunt personaliseren met je eigen foto en/of tekst.

Perfect voor een trouwerij, een uniek en zeer persoonlijk geschenk, een blijvende herinnering! Je kunt kiezen voor één of juist meerdere ontwerpen.
Cadeau Tegeltjes Wijsheid

Op zoek naar een kant-en-klaar ontworpen tegeltje?

Naast de mogelijkheid om zelf een tegel of spreukbord te maken, hebben wij ook een grote collectie aan tegeltjeswijsheden in verschillende categorieën.

Wat zijn de mogelijkheden?

Grote oplagen, of maar één tegel? Tegeltjeswijsheid.nl is gespecialiseerd in het produceren van grote en kleine oplages. En dat in verschillende maten.  De tegeltjes zijn er in de maten 10x10cm, 15x15cm en 20x20cm. Of kies voor een magneetje met een, persoonlijke boodschap, 5x5 cm of 5 cm doorsnede.  Een mooi doosje om de tegel? Ook dat kan, vraag het ons allemaal gerust, we helpen graag: mail ons, klik hier.

Wie we zijn?

We werken met een enthousiast team om jouw perfecte tegel te realiseren. De productie vindt met veel zorg en aandacht in Amsterdam plaats. Zo kunnen we onze kwaliteit garanderen en hebben we korte levertijden.  

Tip: Kijk ook eens op Leukkratje.nl voor een gepersonaliseerd houten kratje, bijvoorbeeld om je cadeaus in te bewaren op je trouwdag.

Gerelateerde artikelen

Hoe voorkom je trouwstress

Gratis trouwringenmagazine

Dit zijn 15 originele huwelijkscadeaus

Trouwen in Amsterdam

Gerelateerde webshops

Brepen

Op zoek naar pennen voor getuigen? Op zoek naar het perfecte geschenk om jullie getuigen te bedanken op jullie bruiloft? Bij Brepen begrijpen we de...

www.brepen.nl

Parfumswinkel

De perfecte geur voor de grote dag Het kiezen van een parfum voor jouw trouwdag is misschien wel minstens zo belangrijk als het kiezen van...

www.parfumswinkel.nl

Glasblazerij het Quakeltje

Speciaal voor jullie liefde ontworpen Glasblazerij 't Quakeltje is de plek waar glasblazer / glaskunstenaar Alwin Overwater zijn kunsten vertoond en voor elke gelegenheid originele...

www.glasblazer.com

Apart met Krijt ~handletteringservice~

De mooiste herinneringen maak je samen! Ga jij JA zeggen, tegen de allerliefste? Dan gaan jullie er vast en zeker een geweldige dag van maken!...

www.apartgeval.nl