Trouwen bij Esther Trouwt « Huwelijk

Esther Trouwt

Harmonieplein 111
3603 BR Maarssen

06 48198051
info@esthertrouwt.nl
www.esthertrouwt.nl

Gefeliciteerd, super dat jullie gaan trouwen!

En dan willen jullie dat de huwelijksceremonie natuurlijk bijzonder is en het vooral over jullie gaat. De ceremonie is het persoonlijkste moment van je bruiloft dat je deelt met jullie familie en vrienden.  

Je kijkt elkaar in de ogen en jullie spreken de liefde en trouw naar elkaar uit in het bijzijn van jullie dierbaren. Ik zorg er voor dat dit belangrijkste moment ook écht bijzonder wordt. Een persoonlijke ceremonie waarin jullie centraal staan met de mensen die voor jullie belangrijk zijn. Met gevoel voor traditie, ontroering, interactie en natuurlijk humor! Op jullie dag komt alles samen; het leven, de liefde en de verbondenheid.Esther Trouwt

Trouwen in Nederland

Ik ben Esther en sinds 2003 ben ik beëdigd als trouwambtenaar. Sindsdien heb ik veel huwelijken gesloten in binnen- en buitenland. Betrokken, inlevend, informeel, spontaan, humor en liefdevol zijn woorden die op mij van toepassing zijn. Mijn toespraken kenmerken zich door de interactie die ontstaat met jullie én met jullie gasten. Ook voor familie en vrienden is het een heel bijzonder moment en die betrek ik er maar al te graag bij. Zo ontstaan er verrassende en vaak ook hilarische momenten. Ik werk vanuit jullie wensen en ik denk met alle plezier met jullie mee om jullie dag onvergetelijk te maken.

Esther Trouwt trouwambtenaar

Ik verzorg ook speeches in het Engels en buitenlandse gasten worden zeker niet vergeten en ik trouw iedereen. Zijn jullie enthousiast geworden, dan kom ik graag met jullie in contact voor een eerste online kennismaking. Mijn motto; vier de liefde iedere dag, het is te mooi om een dag over te slaan! 

Trouwen in Italië

Willen jullie gaan trouwen in Italië? Fantastico! Dan zijn jullie net als ik verliefd op dit land. 
Sinds 2021 hebben wij een huis in de prachtige provincie Le Marche. Een prachtige regio waar de glooiende heuvels het decor kunnen zijn van jullie ceremonie, waar geweldige wijnen en authentieke gerechten jullie smaakpapillen prikkelen. Maar ik trouw ook in Toscane, Piedmont of Puglia. Kortom, jullie droombruiloft kan zo maar werkelijkheid worden.

Esther Pasman trouwambtenaar

Maar ook jullie trouwceremonie moet natuurlijk uniek, levendig en mooi zijn. Een ceremonie waar gelachen wordt, waar tranen worden weggepinkt…en dit alles onder de Italiaanse zon. Zijn jullie met een internationaal gezelschap of hebben jullie verschillende nationaliteiten? Dan houd ik daar rekening mee. Ik heb ervaring met Engelse, Duitse en natuurlijk Nederlandse ceremonies. 

Het leven én de liefde vieren, want la vita è bella! Ben ik jullie Babs in Italië? Ik vertel jullie graag wat de voordelen en wat de mogelijkheden zijn als ik jullie huwelijk officieel dan wel ceremonieel mag sluiten. 

A presto!

Toen we jou, Esther, leerden kennen wisten we het meteen: jou willen we graag als ‘onze’ BABS. Je bent een warme vrouw met veel humor en geeft goede adviezen. Wij wilden een dag waarin we samen zijn met de mensen die ons het meest dierbaar zijn. Niets stijfs, gewoon een relaxte dag. Je hebt voor ons de perfecte ceremonie geleid: oprecht, met veel humor en af en toe een traan. Je voelt de situatie en mensen heel goed aan, adresseert ze en speelt in waar nodig. Ook van onze gasten kregen we veel complimenten. We zijn je ontzettend dankbaar voor deze onvergetelijke ceremonie! Veel liefs. J&J 


Lieve Esther,

Bedankt voor alle tijd, moeite en energie die je in onze bijzondere dag hebt gestoken. Zonder jou hadden we niet het huwelijk gehad zoals we die voor ogen hadden. Vanaf moment één hadden we alle vertrouwen in je en wisten we dat het allemaal goed zou komen. We zullen je voor altijd met ons meedragen als de lieve, meelevende en gezellige babs die ons huwelijk voltrokken heeft. Heel erg bedankt voor alles, en wie weet tot ziens! 

Vanaf het kennismakingsbelletje met Esther, wisten we al dat dit een perfecte match was. We waren op zoek naar een babs die persoonlijk aanvoelt en die de boel een beetje luchtig weet te houden. En dat is precies wat we van Esther hebben gekregen! Onze ceremonie had dankzij Esther de perfecte balans tussen humor en ontroering… We zouden er absoluut niks aan veranderen! Ze heeft zo goed geluisterd naar onze wensen en deze precies weten vorm te geven op onze grote dag. Het had niet beter gekund. Marc & Floor 

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Gerelateerde bedrijven