Trouwen bij Mereveld « Huwelijk

Mereveld

Mereveldseweg 9
3585 LH Utrecht

030 2514780
info@mereveld.nl
www.mereveld.nl

Trouwen op een unieke locatie

Door haar historische uitstraling, de zeer goede keuken en haar stijlvolle interieur is Mereveld in alle opzichten een unieke locatie! De landelijke ligging, vlakbij Utrecht, zorg voor een romantische ambiance.

De oude houten balken, gecombineerd met trendy design. Natuurlijke, robuuste materialen, maar ook: veel licht. Een uitstraling ‘helemaal van nu’. Tot in detail. De zalen en het terras bieden u een luxe ambiance, maar… toch voor ieder budget!

Bruiloft op maat

Vier zalen met een eigen identiteit, maar ook mooi passend als geheel. Door één, meerdere of alle zalen te gebruiken, zijn bruiloften of trouwerijen mogelijk van 50 tot 700 gasten. Hoe klein of groot uw trouwfeest ook is, op Mereveld zult u altijd een warme, besloten sfeer ervaren.

De romantische locatie, de warme sfeer en het vertrouwen! Dat zijn de drie belangrijkste redenen waarom al veel bruidsparen hun huwelijksfeest of trouwerij op Mereveld hebben gevierd.

Mereveld biedt zoveel: een informele receptie, een sfeervol diner, een spetterend avondfeest of een combinatie ervan. Ook belangrijk: voor ieder budget. Samen kijken wij naar uw wensen en hoe we die kunnen invullen.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

18 februari: WeddingFair Utrecht

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Gerelateerde bedrijven