Trouwen bij De Roosterhoeve « Huwelijk

De Roosterhoeve

Hoekstraat 29
6116 AW Roosteren

046 4493131
info@roosterhoeve.nl
www.roosterhoeve.nl

Trouwen bij Hotel-Restaurant de Roosterhoeve

Allereerst willen wij u graag hartelijk feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk. Wij maken er graag samen met u een onvergetelijke dag van.

Op een prachtige plek in Limburg, omgeven door rust en natuur ligt Hotel-Restaurant de Roosterhoeve. Onze locatie biedt u tal van mogelijkheden om uw volledige trouwdag(en) bij ons te vieren.
Trouwen in Limburg bij De Roosterhoeve

Intieme trouwlocatie

De Roosterhoeve is een officiële trouwlocatie van de gemeente Echt-Susteren. Ook uw huwelijksvoltrekking kan dus bij ons plaatsvinden. Geniet van een prachtige outdoor wedding in onze binnentuin of kies voor een mooie ceremonie in ons vernieuwde lounge.

Op uw grote dag mag lekker eten natuurlijk niet ontbreken. Onze ervaren keukenbrigade verzorgt het culinaire aspect van uw bruiloft. Van bruidstaart tot sweettable of high-tea voor uw receptie. Een heerlijk bruiloftsdiner in de vorm van sharing dinner, klassiek diner of walking dinner. En ter afsluiting een late night snack op uw avondfeest. Wij bieden mogelijkheden tot intieme bruiloften tot 80 personen.Trouwlocatie Limburg De Roosterhoeve

Overnachten

Niet alleen kunt u zelf blijven overnachten, ook uw gasten kunnen blijven slapen. Met een heerlijk ontbijt kunt u de volgende ochtend samen nog even nagenieten van uw prachtige bruiloft.

U bent van harte uitgenodigd een afspraak met ons te maken om uw wensen voor uw droomhuwelijk met ons door te spreken en onze trouwlocatie te bezichtigen. Wij maken graag een offerte voor u op maat.

Gerelateerde artikelen

Kosten trouwen in de kerk

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Trouwen in Limburg

Gerelateerde bedrijven