Trouwen bij Prinsenhof Best « Huwelijk

Prinsenhof Best

Hoofdstraat 43
5683 AC Best

0499 371822
info@prinsenhofbest.nl
www.prinsenhofbest.nl

Niets moet, alles mag bij Prinsenhof Best!

Hebben jullie trouwplannen? Kom dan eens bij ons binnen kijken! Prinsenhof Best is een unieke locatie in het hart van Best. Jullie mooiste dag is onze zorg.

Prinsenhof Best onderscheidt zich in het verzorgen van bruiloften tot in de kleinste details door te streven naar perfectie en persoonlijke aandacht. Het historische karakter creëert een betoverende sfeer. Het professionele team legt jullie gasten en jullie in de watten en zorgt dat het aan niets ontbreekt. 
Trouwlocatie Best

Perfectie in elke bruiloft

Van een passende inrichting tot culinaire hoogstandjes, alles is mogelijk. Met oog voor detail en een passie voor het maken van mooie momenten biedt Prinsenhof Best een unieke ervaring die jullie laat stralen op jullie mooiste dag. Omdat wij een officiële trouwlocatie zijn, kunnen jullie bij ons terecht voor de gehele trouwdag: ceremonie, receptie, diner en feestavond.

Of het nu gaat om een spectaculair feest of een intieme trouwdag, Prinsenhof Best weet elke keer de verwachtingen te overtreffen. En dat alles onder het motto: niets moet, maar alles mag. 

Gerelateerde artikelen

Kosten trouwen in de kerk

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Gerelateerde bedrijven