Trouwen bij De Rietschans « Huwelijk

De Rietschans

Meerweg 221
9752 XC Haren

050 8510520
reserveringen@derietschans.nl
www.derietschans.nl

Vier jullie trouwdag bij De Rietschans

Stap één bij het organiseren van een bijzonder feest is het vinden van een unieke locatie. Dan bent u bij De Rietschans aan het juiste adres. Al vanaf het moment van aankomst verrassen wij uw gasten op onze fantastische feestlocatie. U geniet samen met uw gasten van een sfeervolle ambiance, heerlijke drankjes en hapjes én van onze gastvrijheid.

Een bijzonder moment vraagt op een bijzondere locatie! Stelt u het zich eens voor: u kijkt uit over het Paterswoldsemeer, u voelt een zacht briesje door uw haar en te midden van al uw dierbaren geeft u elkaar het ja-woord.
Trouwlocatie aan Paterswoldsemeer

Trouwen aan het Paterswoldsemeer

De Rietschans geeft u de kans om niet alleen uw trouwdiner en trouwfeest te organiseren, maar ook om te trouwen op locatie. Heeft u er altijd al over gedroomd om aan het water te trouwen? Bij ons is het mogelijk!

Op onze eerste verdieping hebben wij vier zalen, die elk een prachtig uitzicht over het Paterswoldsemeer hebben. Drie van de vier zalen kunnen aan elkaar gekoppeld worden, zodat u altijd de juiste zaalgrootte heeft voor uw gezelschap. En ook op de begane grond hebben wij nog een prachtige zaal met deuren naar de veranda en het terras. Uiteraard zijn de zalen op de verdieping zowel per trap als per lift bereikbaar.

Ons keukenteam gebruikt uitsluitend verse ingrediënten en de combinatie van internationale en streekproducten maakt ons aanbod verrassend en smaakvol. 
Trouwlocatie aan Paterswoldsemeer

Wat wij u kunnen bieden:

  • idyllische locatie aan het Paterswoldsemeer

  • vier zalen met een prachtig uitzicht en voldoende privacy

  • rondvaart over Paterswoldsemeer met de Neptunus

  • ruime keuze aan borrelhapjes (warm en koud)

  • drankenarrangement (onbeperkt bier, huiswijn, binnenlands gedestilleerd en fris)

  • op slechts 10 minuten van de stad Groningen

  • voldoende eigen parkeergelegenheid

  • passende offerte op basis van uw wensen, behoeften en ideeën

Graag nemen wij u de organisatie van uw feest uit handen en zorgen we ervoor dat u een onvergetelijk moment beleeft. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op 050-8510520 of mailen naar reserveringen@derietschans.nl.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven