Trouwen bij JuNo How to Party « Huwelijk

JuNo How to Party

Voorschoterweg 49
2235 SE Valkenburg (ZH)

071 5427105
info@junohowtoparty.nl
www.junohowtoparty.nl

Maak jullie trouwdag compleet!

Ons doel is om samen met jou onvergetelijke momenten te creëren op je evenement of feest. Met ons diverse assortiment zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is. Bovendien streven we ernaar om een geweldige partner te zijn om mee samen te werken.

Al onze photobooths zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om jouw gasten te verbazen. De spiegel is niet zomaar een spiegel; het is een interactieve magische belevenis! Met aanraaktechnologie kunnen je gasten gepersonaliseerde foto’s maken in verschillende thema’s. Ze kunnen hun foto’s zelfs direct delen op sociale media en ze als aandenken afdrukken.
Photobooth huren in Leiden
Links de magische Grote Spiegel; Rechts de fotopaal ideaal voor kleinere ruimtes.

Onze photobooths worden geleverd met leuke photoprops, waarmee je gasten hun foto’s kunnen opvrolijken. Je kunt vooraf zelfs speciale templates bij ons uitkiezen om de perfecte sfeer te creëren. Het enige wat je hoeft te doen is je gasten uitnodigen, lachen en genieten van het moment!

360° spinner

Ben je op zoek naar een unieke manier om je evenement of feest naar een hoger niveau te tillen? Dan is de 360° spinner precies wat je nodig hebt! Deze fantastische draaiende photobooth zorgt voor onvergetelijke herinneringen en brengt gegarandeerd een glimlach op het gezicht van al je gasten. Met de 360° spinner maak je de meest geweldige video’s! Het heeft een 360 graden roterend platform, waardoor elke hoek van het moment wordt vastgelegd.
Ronddraaiende spinner photobooth

Lichtletters

Ben je op zoek naar een uniek en opvallend decoratie-item dat jouw feest naar een hoger niveau tilt? Dan zijn deze XXL LED lichtletters- en cijfers van maar liefst 120cm hoog precies wat je nodig hebt! Met hun stralende verlichting voegen ze niet alleen een vleugje glamour toe, maar trekken ze ook de aandacht van iedereen die jouw feest binnenstapt.

Of je nu je initialen, favoriete quote of belangrijke datum wilt laten zien, deze XXL LED lichtletters- en cijfers maken het mogelijk. Ze zijn verkrijgbaar in alle 26 letters van het alfabet en in de cijfers 0 tot 9. Deze letters- en cijfers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een stijlvolle afwerking. Bovendien zijn ze voorzien van energiezuinige LED-verlichting.
Lichtletters huren

Backdrops

Stap in de wereld van betoverende bloemen met onze adembenemende collectie flowerwalls! Met deze prachtige wanden haal je een vleugje magie en schoonheid in huis. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest of fotoshoot, onze flowerwalls zijn dé perfecte toevoeging voor elke gelegenheid en tevens de perfecte achterwand bij onze photobooths. Verkrijgbaar in 3 kleuren: soft pink (zie foto), perfect white en pretty purple.
Flowerwall huren voor bruiloft

Maak je feestje of evenement onvergetelijk met de shimmerwall backdrop. Met zijn glinsterende en reflecterende oppervlak trekt de shimmerwall backdrop direct alle aandacht. Het speelse spel van licht en schaduw creëert een adembenemend effect dat iedereen zal verbazen. Verkrijgbaar in 6 kleuren: fabulous zilver, perfect black, sweet purple, ballarina pink, royal blue en luxury gold.

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

Een magisch einde aan je bruiloft

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Gerelateerde bedrijven