Trouwen bij Cake 5 Bruidstaarten « Huwelijk

Cake 5 Bruidstaarten

Kraaivenstraat 36-02
5048 AB Tilburg

06 28564218
informatie@cake5.nl
www.cake5.nl

Ambachtelijke bereide gepersonaliseerde bruidstaarten 

Jullie huwelijksdag wordt een hele bijzondere dag met vele mooie momenten. Daarbij hoort natuurlijk een prachtige persoonlijke bruidstaart. Een bruidstaart die met liefde en plezier gemaakt wordt met verse ingrediënten.

Wij van Cake 5 Exclusive Cakes vindt het leuk om te weten voor wie we een bruidstaart gaan maken. Daarom ontvangen we jullie graag in ons atelier/bakkerij, zodat we tijdens een persoonlijk gesprek de wensen voor de taart kunnen bespreken. De bespreking is uitsluitend op afspraak zodat we de volledige aandacht voor jullie hebben. Uiteraard ontvangen we jullie geheel vrijblijvend en worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht!
Bruidstaart Tilburg

Geen standaard modellen maar custom made!

Aan de hand van de ideeën die tijdens het gesprek naar voren komen maken we een schetsvoorstel zodat jullie een beeld krijgen hoe de taart er uit zal komen te zien. Alles is mogelijk.  Wanneer de schets naar wens is gaan wij aan de slag.

Wij vinden het fijn om mensen blij te maken met een mooie taart en hebben daarom geen wachtlijst, aanname stop of minimum bestelbedrag. Het is wel verstandig om enige tijd voor de bruiloft een afspraak in te plannen. Dat kun je gemakkelijk doen via www.cake5.nl.

Cake 5 Exclusive Cakes is gespecialiseerd in bruidstaarten en 3D objecten van taart met als resultaat een unieke en persoonlijke taart die ook nog eens heerlijk smaakt!
Bruidstaart Tilburg

Meer voorbeelden en inspiratie?

Op deze website van Huwelijk.nl hebben wij een paar foto's ter inspiratie geplaatst. Wil je meer van onze creaties zien dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze Instagram- of Facebookpagina. Neem ook gerust contact met ons op via bovenstaand formulier en bekijk www.cake5.nl.

Taart voor Koning Willem Alexander

Cake 5 Exclusive Cakes is de maker van de verjaardagstaart voor de 50e verjaardag van onze Koning Willem Alexander!! Daar hebben we samen met Koningin Maxima en de koninklijke familie tijdens een privé feest heerlijk van genoten. Het complete verhaal kun je lezen op onze Facebookpagina.

Gerelateerde artikelen

Large_weddingfair_rotterdam

3 november: WeddingFair Den Bosch

Large_trouwbeurs_oesterdam

25 januari: Met veel Liefde Oesterdam

Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Large_trouwlocaties_brabant

Dit zijn de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant

Gerelateerde bedrijven